week 16

Talkies Diary

Met een heerlijk lang weekend achter de rug beginnen we deze week weer fris en fruitig! De afgelopen weken zaten weer vol met toffe events en interessante interviews. Kijk je mee?

Mixing business & pleasure met onze lieve contributing editor Lonneke
Marjolein ging op reis naar Casablanca samen met Samsonite! Prachtig weer, een prachtige locatie én prachtige koffers! Heerlijk!
Femke ging op reis naar Genève waar ze een kijkje nam bij Maison Chopard. Ze leerde hier alles over de geschiedenis van Chopard en mocht zelfs een kijkje nemen in de workshops! Daar wordt momenteel hard gewerkt aan de Red Carpet Collection voor het Cannes Film Festival. Daarnaast genoot ze van een heerlijke lunch met niemand minder dan Caroline Scheufele – Art Director van Chopard – herself!
Almost King’s Day! Janine hier in een toffe oranje The Mom sweater! Deze week weer op voorraad dus houd de Instagram stories van @pretapregnant_com in de gaten!

Sanne genoot van een lekker ontbijt en zag alvast het Holistik Handboek in! Super gaaf én mega lekker!
Sushi time! We begonnen onze vrijmibo bij Sushisamba en werden verras met al dit lekkers.. hmmm
Marjolein was bij de lancering van Natura Bisse’s nieuwe Diamond Cocoon Experience bestaande uit de Pollution-Protection Prebiotic Treatment en drie nieuwe producten. Deze beschermen je huid tegen de ‘onzichtbare wereld’ van fijnstofdeeltjes (PM2.5 en PM10), gassen en zware metalen. Tijdens een gezichtsbehandeling in de Akaska spa van het Conservatorium Hotel hebben we zelf ervaren hoe heerlijk én doeltreffend deze producten zijn.
We werkten natuurlijk weer aan een bomvolle editie, dit keer TalkiesMAN met niemand minder dan Rico Verhoeven op de cover!
Onze contributor Lonneke genoot van een heerlijke vakantie in Portugal!