@thefashionguitar

MY GOLDEN LIFESTYLE RULES

Door niemand minder dan de Nederlandse Charlotte Groeneveld, ook wel bekend als @thefashionguitar, is een hard working mom, wonend in the city that never sleeps New York. Ze werkt als stylist, blogger én influencer en timmert hard aan de weg om hierin te groeien. Maar wél op een eerlijke manier, authentiek dus, just how we like it. Hoe Charlotte dit alles voor elkaar bokst, lees je in haar tien belangrijkste lifestyleregels!

Processed with VSCO with kp1 preset

1 DO WHAT’S RIGHT

Ik ben geen gelovig mens en ook bijgeloof is niet iets waar ik me druk om maak, wel geloof ik heilig in karma. Wie goed doet, goed ontmoet – daar ben ik van overtuigd en zo probeer ik ook te leven. Het heeft mij geleerd om op mijn gevoel te vertrou- wen, want diep van binnen weet je wel wat het beste is voor jezelf en de mensen om je heen. Dit heeft mij als persoon een stuk rustiger gemaakt en meer in balans gebracht.

2 DO WHAT FEELS GOOD

Wanneer je je gevoel vertrouwt, weet je ook beter wat goed is voor jezelf. Als jij er gelukkig van wordt dan kan het haast niet anders dan dat het goed voor je is.

3 GO SLOW TO GO FASTER

Ik heb een non-stop job en ik ben moeder van twee kinderen (James 7 en Stella 5). Soms staat er zoveel op mijn agenda dat ik compleet gestresst in bed lig en geen oog dichtdoe. Om mijzelf en mijn familie hap- py te houden, werk ik mijn to-do list en haal mijn deadlines: een voor een, just start somewhere. Ik merk dat als ik dat rustig en relax doe, ik sneller door mijn werk heen kom en de stress van mij af valt.

Meer golden lifestylerules van Charlotte lezen? Dat doe je in Talkies Magazine!