Leuk initiatief

Wc-papierwebshop

Door de corona-uitbraak zijn veel mensen massaal gaan hamsteren. Vooral pasta, houdbare producten en wc-papier waren erg populair, met als gevolg dat onder andere de wc-papierschappen in de supermarkt leger zijn dan leeg. Wc-papierbedrijf The Good Roll komt daarom met dé oplossing voor degenen die al dagenlang geen wc-rollen kunnen bemachtigen: een heuse wc-papierwebshop!

Het enige wat je hoeft te doen is de rollen online bestellen en ze worden contactvrij bij je thuisbezorgd. De rollen zijn gemaakt van honderd procent gerecycled papier en vijftig procent van de nettowinst gaat naar de bouw van toiletten in ontwikkelingslanden. Ook zien de ecovriendelijke wc-rollen er heel vrolijk uit, waardoor je je stay-incation net iets leuker kunt maken én zit er op iedere rol een QR-code met toilet jokes. Leuk vermaak tijdens je toiletbezoekje. Er zijn drie verschillende lijnen, met talloze leuke prints en zélfs een luxe lijn met gouden rollen!

De wc-rollen worden ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uiteraard worden aan alle hygiëne-afspraken voldaan en wordt er gewerkt met mondkapjes en handschoenen. Ook verstuurt The Good Roll gratis rollen naar mensen met een bijzonder verhaal. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is hen een berichtje sturen met tekst en uitleg waarom jij een doos wc-rollen moet ontvangen. Afgelopen week heeft het wc-papierbedrijf een groep verpleegkundigen, ouderen en een huis met jonge gehandicapte kinderen geholpen met de bijzonder leuke wc-rollen.

Wil jij deze vrolijke rollen bestellen? Check de website www.thegoodroll.nl.