Nieuwe release

Undercover seizoen 2

Wa zedde gij? D’n Ferry Bouman is 6 september terug op Netflix met het tweede seizoen van Undercover. Dan kunnen we weer volop genieten van de avonturen van de Brabantse drugskoning Ferry Bouman en zijn vrouw Daniëlle. Een absolute must see voor fans van misdaadseries!

Een klein jaar na de gebeurtenissen van seizoen één werkt Kim (Anna Drijver) bij Human Rights. Met hulp van haar ex-collega Bob (Tom Waes) leidt haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië naar de El Dorado Ranch – een country- en westernmanage in het Belgische achterland. Bob gaat undercover en probeert in de gratie te komen van de wapenhandelaars gebroeders Laurent en JP Berger. Ondertussen zet ‘ons Fer’ (Frank Lammers) vanuit de gevangenis zijn zoektocht voort naar de ware identiteit van undercoveragenten Bob en Kim. Ook Bobs puberdochter Polly wil te weten komen wie haar vader nu eigenlijk echt is…

Het tweede seizoen belooft nóg spannender te worden met nieuwe karakters en verhaallijnen. Onder andere kickbokser Rico Verhoeven schittert in de serie met een kleine rol. Voor alle Undercoverfans is er nog meer goed nieuws: er komt ook een derde seizoen! Nog eventjes wachten dus tot we weer kunnen genieten van de spannende Netflix-serie.

Check hier alvast de trailer!