INKlusiviteit

Vier Pride Amsterdam met PINK Bottomless Brunch

Pride Amsterdam is weer losgebarsten! Om de wereldwijde LHBTIQ+-community te supporten en de belangrijke boodschap van INKlusiviteit uit te dragen, wordt het INK hotel omgedoopt tot PINK Hotel van zaterdag 31 juli tot zondag 8 augustus. En ja, de bubbels vloeien rijkelijk tijdens de PINK Bottomless Brunch om INKlusiviteit te vieren!

De afgelopen jaren werd PINK Hotel traditie getrouw afgetrapt met een knallend roze feest. Geen knallend feest helaas dit jaar, maar wel knallende kurken tijdens de populaire Bottomless Brunch die voor de gelegenheid roze kleurt.

Bottomless Brunch

Tijdens beide weekenden van Pride Week (31 juli en 1,7,8 augustus) kleurt de wekelijkse Bottomless Brunch speciaal voor de gelegenheid roze. Voor €39 per persoon ontvang je 1 hartig gerecht, 1 zoet gerecht, een heerlijke roze cocktail en… onbeperkt bubbels! Het menu bestaat uit echte brunch klassiekers zoals Eggs Benedict, American pancakes en brownies. Net zoals de cocktails, het decor en de bubbels, krijgen ook deze uiteraard een roze touch. Reserveren kan hier.

Tijdens Pride Week is PINK Hotel dé thuisbasis voor (inter)nationale bezoekers aan de stad. Om er een compleet weekend van te maken, is er dus ook de mogelijkheid om een speciale Snooze&Brunch package – inclusief overnachting – te boeken. Vanaf €85 per persoon blijf je met dit arrangement slapen, kun je lekker lang snoozen en geniet je van de brunch inclusief onbeperkt roze bubbels!

Private Pride Party

Voor iedereen een alternatief zoekt om toch – op een verantwoorde manier – feest te vieren, biedt INK Hotel de mogelijkheid voor een Private Pride Party. De gezellige Library Lounge of de knusse binnentuin bij mooi weer bieden ruimte voor selecte groepen die bijvoorbeeld kunnen genieten van een luxe brunch met bubbels. INK rekent speciaal voor deze editie van Pride géén zaalhuur. Daarnaast zorgt het hotel voor feestelijke, roze versiering. Klik hier voor meer informatie.

Voor meer informatie, boekingen en reserveringen:
www.ink-hotel-amsterdam.com of (0)20 627 5900