Finale Miss Nederland 2024 in zicht

Wie wordt de opvolger van Rikkie Kollé?

Na een historische overwinning vorig jaar als Miss Nederland 2023 zal Rikkie Kollé binnenkort haar kroon overdragen aan een nieuwe opvolger. Op zondagavond 16 juni vindt tijdens een besloten party, tevens het 45-jarig hannah jubileum, de Finale Miss Nederland 2024 plaats in Studio21 te Hilversum. Via een livestream kun je zien hoe 10  kanjers van finalisten kans maken op die felbegeerde kroon én titel!

Het afgelopen jaar is heel bijzonder geweest, waarin Rikkie Kollé heeft laten zien dat zij alle aspecten van het Miss-zijn in haar bezit heeft. Zij is gedurende het gehele traject stabiel, gedreven en gefocust gebleven op haar missie. Haar kroning heeft een heleboel losgemaakt en Rikkie is voor haar jonge leeftijd ongelofelijk sterk! Deze ambitieuze vrouw heeft gedurende haar jaar letterlijk laten zien: “what doesn’t kill you makes you stronger.” Niemand kan meer om haar heen gezien de nationale en internationale aandacht die zij heeft gekregen. Met als hoogtepunt de prachtige documentaire Rikkie Kollé, de mooiste vrouw van Nederland dat door de AVROTROS is uitgezonden. Ze is zelfverzekerd, krachtig, slim, empathisch, heeft een goed gevoel voor humor en is klaar om haar kroon over te dragen en haar vleugels verder uit te slaan.

LEES OOK: DÍT ZIJN DE FINALISTEN VAN MISS NEDERLAND 2024


Spectaculaire show met live entertainment

De Finale Miss Nederland belooft op 16 juni een spectaculaire show in Studio21 te worden, waarbij de presentatie in handen is van Kim Kötter en Viktor Brand. Naast de vaste onderdelen van de Missverkiezing zorgen ook dit jaar topartiesten zoals Jaap Reesema, Carolina Dijkhuizen, PATRICIA, Gaia Aikman en Michel Mulder voor live entertainment. Aan het einde van de avond kiest de jury bestaande uit William Rutten, Annelies Pijper, Bart Ettekoven, Shona Shukrula, Ona Moody en juryvoorzitter Monica van Ee welke finalist het komende jaar de titel Miss Nederland 2024 mag dragen. Niet alleen wordt de nieuwe Miss Nederland bekend gemaakt, ook het 45-jarig jubileum van hoofdsponsor hannah Skin Improvement zal uitbundig gevierd worden.

V.l.n.r. Teaux Bae Schul, Sedef Pak, Mithsi Martis, Latishia van der Linden, Thari Garcia, Iris de Waard, Rikkie Kollé, Sophie Alink, Sofie Vellinga, Melissa Baas en Amber Rustenberg. Fotografie William Rutten