zo decoreer je jouw kersttafel omslag

musthaves

Zó decoreer je jouw kersttafel: three ways to celebrate christmas!

Founder van Westwing, Delia Lachance was moedig genoeg om haar baan op te zeggen en te gaan voor haar eigen bedrijf. Inmiddels heeft het hippe interieurplatform Westwing ruim dertig miljoen(!) leden en opereert in elf landen. En dát allemaal in een paar jaar tijd. Wij vroegen Delia hoe de perfecte kersttafel eruit ziet. So read and learn want Delia heeft een aantal goede tips & tricks én showt ons drie manieren om jouw kersttafel te stylen.

Voor welke look ga jij deze kerst? Trendy, rustiek of glam?

Winter Wonderland

Een trendy, strakke tafel met de echte christmas feeling. Als basis gebruikt Delia veel wit, gecombineerd met glazen details. De glazen kandelaars geven veel sfeer en warm licht, zeker wanneer het buiten donker begint te worden De servetten met prachtige servetringen geven sfeer en een chique touch aan de tafel. Wie nodig jij uit voor het kerstdiner?

Chalet Style

Houd je meer van een cozy look? Dan is de chalet style helemaal jouw ding. De warme bruintinten gecombineerd met de rode details zorgen voor een warm winterhuis. Een tafel vol vrienden en familie zorgt er ook nog eens voor dat de cozy look wordt aangevuld met cozy feelings. Enjoy!

Nostalgic chic

Last – but definitely not least! Nostalgic chic is helemaal de way to go. Breng wat glam naar de tafel met glinsterende kerstballen, chique wijnglazen en goud bestek. Wij bij Talkies krijgen geen genoeg van al dat glitz and glam, dus je kunt je voorstellen hoe wij onze kersttafel dit jaar gaan opdekken!

Shop onze favorites

Bestekset Shine, 20-delig
€59,-
Fluwelen tafelkleed Simone
€24,95
Decoratief object Serafina Christmas Tree
€12,95
Onderzetter set Graphic, 4-delig
€29,95
Handgemaakte borden Alba, 4 stuks
€39,-
Decoratieve hangers Aelinor, 2 stuks
€19,95
Champagneglazen Goldie, 6 stuks
€69,-
Servetringen Gina, 4 stuks
€16,95
Serveerschaal Mace
€15,95
Waxinelichthoudersset Adore, 3-delig
€12,95
Kristallen taartplaat Lia
€64,-
Ovale massiefhouten eettafel Luca
€799,-
Fluwelen gestoffeerde stoel Runnie
€204,-

www.westwingnow.nl