LET'S PARTY

De leukste adressen voor een party met je collega’s

Party season has started! We mogen er dit jaar tijdens de feestdagen weer tegenaan en daar horen natuurlijk ook bedrijfsfeesten bij. De horeca is er in ieder geval klaar voor, hier een paar fijne adressen voor een onvergetelijk feest met je collega’s.

Duke of Tokyo

Bij Duke of Tokyo sluit je het jaar hoe dan ook feestelijk af. Je kunt hier samen met je collega’s ongegeneerd meezingen met jullie favoriete kersthits en genieten van Japanse cocktails. Elke karaokebooth is geïnspireerd op de steegjes van Tokio, van een klein Harajukukamertje vol mangakunst tot een enorme partybooth met neonlichten en kleuren uit de uitgaanswijk Roppongi. Bekijk hier de mogelijkheden en boek jouw kerstborrel bij Duke of Tokyo in Utrecht of Amsterdam.

Het Amsterdamse winterterras

Ruil de rosé en parasols in voor glühwein en heaters en kom in de kerstsferen op het grootste winterterras van Amsterdam. Op het Westergasterrein vind je hier livemuziek, lekkere hapjes, bordspellen, silent disco’s en meer. Je kunt het zo gek maken als je wil. Bijvoorbeeld door een private dining experience te boeken waar je tien gerechten van Ron Gastrobar voorgeschoteld krijgt.

NENI’s chef’s table

Is het Midden-Oosten wat ver weg voor een leuke bedrijfstrip? Ga dan naar NENI Amsterdam en beleef Tel Aviv in Nederland. Aan de chef’s table kijk je uit op de showkeuken en productiebar en maak je alle actie van dichtbij mee. Je maakt kennis met alle smaken en texturen die NENI te bieden heeft en dat is alleen maar leuker met je collega’s. Boek snel jouw tafel hier.

WijnSpijs Wandeling

Ontdek samen met je collega’s de leukste restaurants in verschillende Nederlandse steden tijdens een WijnSpijs Wandeling. Trek goede schoenen aan en check de agenda om te zien wanneer in welke stad een wandeling georganiseerd wordt. Verruim je kennis op culinair gebied en wandel in jullie eigen tempo langs alle stops.

Bar Kantoor

Een kerstborrel is hét moment om het jaar gezamenlijk af te sluiten. Een borrel bij Bar Kantoor is leuk, lekker en nog eco-sexy ook, want deze venue hoort bij Conscious Hotel Westerpark. Het monumentale pand van Bar Kantoor, dat midden in het groen staat, is een echte eyecatcher.

📸 mazho.com

Voco The Hague

Of je nu op zoek bent naar een culinaire oase óf een gezellige plek om te borrelen: in Hotel Voco The Hague kun je voor beide terecht. Kom langs met je collega’s in restaurant Botanica waar chef-kok Bas Hoog voor jullie klaar staat met een nieuw concept; Dutch Cuisine meets festive menu. Verplaats je verder richting wonderbar Ultramarijn waar ze de beste cocktails serveren.

Miuz

Wat is er nou leuker dan een intieme activiteit tijdens het jaarlijkse kerstuitje met je bedrijf. Gelateria Miuz organiseert deze winter verschillende workshops op maat, zoals een gelato & wine pairing En nee, dan komen echt niet alleen de dessertwijnen voorbij! Of doe een blinde gelatoproeverij waarbij al je zintuigen geprikkeld worden.