genieten van het kerstdiner doe je hier het best

dineren doe je hier

Genieten van het kerstdiner doe je hier het best

Zie je het niet zitten om tijdens de kerst voor je hele familie of al je vrienden een zes gangen diner te moeten voorzien? Laat je dan verwennen bij een van onze favo dining spots.

Izakaya – Christmas Supreme Brunch
Zin in een extravagante Japanse kerst? Dan wil je de Christmas Supreme Brunch zeker niet missen. Alles wordt uit de kast gehaald om er een geweldige middag van te maken. Niets is te veel tijdens de feestelijke brunch waar de Champagne, cocktails en smaakvolle gerechten met passie worden geserveerd. De DJ-beats laten je compleet vergeten dat het zondagmiddag is.

Komt de brunch jou toch niet zo handig uit, maar wil je wel genieten van de chefs culinaire creaties? Uiteraard zorgen ze bij Izakaya ook voor een feestelijk menu tijdens Kerst en Oud & Nieuw. Genoeg opties voor een onvergetelijke food party dus.

The Dutchess – Sterren op je bord
The Dutchess transformeert in een echt Christmas Wonderland tijdens de feestdagen. Waan je in een magische wereld tijdens een uitgebreide Christmas Afternoon Tea, geheel in thema van de feestelijke december maand. De perfecte plek voor een glas Champagne om de feestdagen bruisend in te luiden. Geniet tussen 15 en 27 december van deze Christmas Afternoon Tea en vergeet vooral niet het bekende dessert Chocolate Explosion te bestellen.

Vier je de Kerst liever met een traditioneel diner? Dat kan ook zeker bij The Dutchess waar op sterrenniveau een kerstmenu wordt geserveerd. Mocht je met een groter gezelschap willen tafelen, dan is de keizerlijke ruimte voor private dining de ideale plek voor een feestelijke avond.

Momo – Aziatische kerst
Verwacht een sensationele smaakexplosie tijdens het kerstmenu van Momo Restaurant, Bar & Lounge. Subtiele Aziatische smaken met elegante invloeden uit de westerse keuken zorgen voor een onvergetelijk kerstmaal tijdens de kerstdagen. Het zeven gangen diner is gevuld met smaakvolle ingrediënten zoals Beluga kaviaar, shishito en kreeft. Het charmante dessert van de Christmas Flower Pot is voor ieders smaakpalet een feestje.

Mr. Porter – Food with a view
Mr. Porter is een van de beste plekken om van de kerstverlichting te genieten. Vanaf de bovenste verdieping kijk je 360 graden rond over de Dam. Niet alleen het uitzicht zorgt voor een wow-effect, ook het menu is van allerlei spektakels voorzien. Tijdens New Years Eve serveren ze hier een sparkling menu met adembenemende smaken. Denk aan een fijn gegaarde Chateaubriand; een mals runderbiefstuk uit één stuk voor meerdere personen geserveerd met een zachte foie gras. Speciaal voor de echte fijnproevers die het jaar in ieder geval culinair goed willen beginnen.

The Butcher Social Club – Let’s play
Jingle all the way tijdens de in kerstthema gehulde bingoavond op 19 december. Met burgers, drankjes en leuke prijzen weten ze bij The Butcher Social Club ook in de koude decembermaand iedereen weer op te warmen. Perfect voor jou en je vriendinnen als pre-party voor de officiële feestdagen. Let’s play!

The Butcher – Christmas Burger
Speciaal voor de hongerige rendieren onder ons heeft The Butcher een heerlijke kerstburger op het menu gezet. Perfect voor na je stadswandeling of als je de avond ervoor net iets te veel van die feestelijke Champagne hebt gedronken. Deze delicious Christmas Burger kun je bij alle locaties van The Butcher tussen 1 en 31 december bestellen en is om je vingers bij af te likken.