No Art Hotel

Het eerste festival in de 1,5 metersamenleving

De Amsterdamse organisatie No Art organiseert in samenwerking met A’DAM Toren en Sir Adam het allereerste festival in de nieuwe anderhalvemetersamenleving. 120 bezoekers worden tijdens het festival verrast met verschillende activiteiten en locaties in de A’DAM Toren en in de hotelkamers van Sir Adam. Uiteraard wordt gedurende het hele event rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM.

De unieke avond start met een drie uur durende dinnershow, waarbij bezoekers worden verdeeld over The Loft en A’DAM&Co. Tijdens de dinnershow kun je genieten van live art, livemuziek en toffe dj-sets. De 120 bezoekers worden verdeeld over vier groepen van dertig en zullen in shifts naar andere ruimtes verplaatsen. Daarna worden de bezoekers naar hun kamers gebracht waar ze met max vier personen per hotelkamer de rest van het festival doorbrengen.

Vanuit je hotelkamer geniet je van de livestream die vanuit The Loft in de A’DAM Toren wordt uitgezonden. Om tóch een beetje in contact te blijven met de andere festivalgangers zijn de kamers met elkaar verbonden via Zoom. Drankjes kunnen worden besteld bij de rijdende bar die langs de hotelkamers komt.

Tickets zijn verkrijgbaar via een lotingssysteem. Vanaf woensdag 27 mei om 17.00 uur kun je online registreren. Na een willekeurige loting wordt op 3 juni bekendgemaakt welke gelukkigen een kaartje hebben bemachtigd. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan Het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland.

NO ART HOTEL

Datum: 20 juni 2020
Tijd: 15.00 – 15.00 uur
Locatie: A’DAM Toren
Line-up: TBA. 
Registratie via: http://bit.do/fFGpm