UNXPCTD

Hét pop-up podium in de Westergas

Door de coronacrisis zijn festivals uitgesteld en zijn kunstpodia dicht, waardoor een groot aantal creatieven weinig tot geen werk heeft. Daarom biedt UNXPCTD hen een maand lang een podium tijdens hun pop-up-podium in de Zuiveringshal West van de Westergas. Vanaf 3 september kunnen bezoekers hier terecht voor een (alcoholvrije) borrel, foodtrucks én dagelijks wisselende performances, acts en workshops!

Tijdens UNXPCTD is steeds een andere creatieveling of creatief gezelschap verantwoordelijk voor de invulling van het dagprogramma. Van dans-, cabaret- en toneelvoorstellingen tot optredens van bands of bijzondere workshops. Ook zijn er in het weekend speciale kindershows. Naast deze dagelijks wisselende optredens is er ruimte voor een aantal honderd gasten in de bar van UNXPCTD. Behalve de alcoholvrije bar ‘0.020’ zal er ook genoeg aanbod zijn voor de liefhebbers van alcohol. Om de honger te stillen zullen verschillende foodtrucks aanwezig zijn. En op vrijdag worden de 1200m2 van de zuiveringshal omgetoverd tot heuse silent disco.

UNXPCTD is vanaf 3 september t/m 27 september geopend en wordt bij succes verlengd! Check voor meer info en tickets: https://unxpctd.amsterdam.