Chopard

Launch Happy Together-collectie

Happy Together! Dat zijn Leon Martens Juwelier, Schaap en Citroen Juweliers en Chopard maar liefst al veertig jaar. Deze succesvolle samenwerking werd bekroond met de lancering van de Happy Together collectie tijdens een exclusief galadiner op Château St. Gerlach.

De ‘Happy Together’ collectie is ontstaan uit de veertig-jarige samenwerking tussen Leon Martens Juwelier, Schaap en Citroen Juweliers en Chopard. Beide familiebedrijven, waarvan de volgende generatie reeds klaar staat of al werkzaam is binnen het bedrijf, hebben hun bijzondere samenwerking bezegeld met een exclusieve horloge- en juwelencollectie. De sieraden uit de collectie, welke gebaseerd zijn op de iconische Chopard Happy Hearts en Happy Diamonds collectie, zijn in samenwerking met Marie-Louise Martens gecreëerd. De roségouden sieraden zijn gezet met een van de favoriete edelstenen van Marie-Louise, te weten bruin diamant.

Op deze bijzondere avond waren beide families, de Familie Martens en de Familie Scheufele, aanwezig. ‘Samen kunnen werken aan onze Happy Together collectie heb ik als zeer bijzonder ervaren, het onderstreept de speciale band tussen onze familiebedrijven’, aldus Marie-Louise Martens.

Ster met diamant

De gelimiteerde Happy Sport horloges, zowel uitgevoerd in rosé goud als in staal, kenmerken zich door een ster met diamant te midden van de briljant geslepen dansende diamanten op de wijzerplaat. Deze ster is een verwijzing naar de stad Maastricht. Het Mille Miglia horloge is opnieuw geïnterpreteerd door Lex Martens, die het onder andere voorzien heeft van een antracietgrijze wijzerplaat.

Asha Kiran Shelter Home

Extra bijzonder: de Familie Martens heeft besloten om vijf procent van de totale opbrengst van de Chopard Happy Together collectie te doneren aan het ‘Asha Kiran Shelter Home’, een weeshuis voor circa tweehonderd meisjes met daarbij een lagere school voor deze meisjes en hun buurtgenootjes nabij de Indiase stad Ranchi. Een project waarbij de familie sinds 2007 betrokken is.

De Happy Together horloge- en juwelencollectie is exclusief verkrijgbaar bij Leon Martens Juwelier en de juweliershuizen van Schaap en Citroen.