Utrecht

Nieuwe Rob Peetoom-salon

In het prachtige Oudkerkhof in Utrecht heeft Rob Peetoom een nieuwe salon geopend! Gisteravond vond de feestelijke opening plaats met een waanzinnig optreden van Maan en Marco Borsato.

De salon straat alom luxe uit. Opvallend is de grootte: er zijn 23 zitplaatsen, dat is meer dan wat gangbaar is in Rob Peetoom salons in Nederland. Het is een lifestyle-concept dat door de gezellige open haard met koffiebar, de serene ruimte met natuurlijke lichtinval en het verfijnde kleuren pallet voelt als een warme huiskamer.

Ik zou nooit kiezen voor een kleurrijk interieur in een Rob Peetoom salon, mijn voorkeur gaat uit naar een vrij sober en natuurlijk concept, met een paar eyecatchers. Alle salons zijn opgebouwd rondom hetzelfde concept maar onderscheiden zich van elkaar door het persoonlijke karakter dat de eigenaren van de salons eraan geven. Deze salon in Utrecht is een mooie toevoeging naast andere grote salons zoals de Zuidas, Elandsgracht en Williamsburg.” Aldus Ruud van Oosterhout, vaste interieur ontwerper van Rob Peetoom.

Het streven is dat de Rob Peetoom salon in Utrecht in 2020 de eerste Yume spa in Nederland introduceert in samenwerking met Mama Medicine. Rochelle Peetoom, CEO Rob Peetoom: “Onze nieuwe ‘flagship store’ in Utrecht heeft niks meer te maken met een kapsalon. Het is echt een lifestyle concept, met open haard en bar, ik durf te zeggen dat dit een van de mooiste concepten is in heel Utrecht.

In de Rob Peetoom salon in Williamsburg, New York is de Yume spa het afgelopen jaar geïntroduceerd. Hetgeen een speciale beauty- en healingdienst is. Met deze volledige zintuiglijke ervaring combineren ze kristallen met schoonheidsbehandelingen. Dat wordt genieten!