Online festival

Amsterdam Open Air

Het populaire festival Amsterdam Open Air (AOA) zou deze zomer haar tienjarig jubileum vieren, maar helaas is dat door de huidige situatie niet mogelijk. AOA wil het weekend van 6 juni niet zomaar voorbij laten gaan en organiseert een heuse online festival experience: Amsterdam ON Air! Festivalliefhebbers kunnen a.s. zaterdag genieten van het festivalgevoel in huis en dansen op de muziek van o.a. Sunnery James & Ryan Marciano en de Sluwe Vos. Haal de festivalvibes dit weekend in huis en let’s party!

Het festival, ook bekend als ‘a collaboration of friends’, wil in samenwerking met een groot aantal hosts en partners uit de creatieve voorhoede van Amsterdam een online festivalgevoel creëren. De livestream bestaat uit een breed programma met maar liefst vier verschillende area’s: drie muziekstages én een speciaal live kanaal waar fans thuis op een (inter)actieve manier kunnen deelnemen aan een uitgebreid programma. Via een speciale chat en videoverbindingen kun je genieten van een wijnyogasessie, inspirerende talks met artiesten óf een Latin dansworkshop. Ook is er een online bingo met fijne prijzen en kunnen festivallovers met elkaar in contact komen tijdens een virtuele speeddate!

De line-up staat bomvol. Verwacht 25 uur aan muziek van o.a. Sunnery James & Ryan Marciano, De Sluwe Vos, David Vunk, Kris Kross Amsterdam, Prunk, ANOTR, Luuk van Dijk, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Nicky Elisabeth, DJ Bone, JP Enfant en Afro Bros. En natuurlijk zoals bekend bij AOA worden de artiesten gehost door bekende partijen als Straf_Werk, Vault Sessions, PIV, Vunzige Deuntjes, Afrolosjes, KLEAR, Supernature, Fiesta Macumba, Super Social.

Ook heeft AOA in samenwerking met Deliveroo gezorgd voor een digitale bar en foodcourt, zodat je thuis heel easy je favo drankjes en eten kunt bestellen. De volledige festival experience is zaterdag 6 juni vanaf 14:00 uur te volgen via www.amsterdamopenair.nl.