DIGITAL DGTL

’s Werelds grootste online festival

Het paasweekend staat normaliter voor veel festivalliefhebbers in het teken van DGTL. Het festival zou op 11 en 12 april geschiedenis gaan schrijven met een circulair georganiseerd festival, wat helaas door het coronavirus niet door kan gaan. Het zit niet in het DNA van DGTL om bij de pakken neer te gaan zitten. DGTL-lovers kunnen dit paasweekend tóch in de in festivalstemming komen. DGTL organiseert ’s werelds grootste online festival: DIGITAL DGTL. Let’s dance!

Het zijn bizarre tijden voor festivalliefhebbers, artiesten, dj’s en organisaties. Net nu DGTL het festivalseizoen af zou trappen, ligt alles stil en is het de grote vraag of we überhaupt nog kunnen genieten van festivals deze zomer. Onder het motto ‘we’re in this together’ en hun grote liefde voor muziek heeft DGTL in recordtijd een online alternatief georganiseerd.

Tover je huiskamer om tot je eigen festival area en behoudt de belangrijke social distance. Dans virtueel met je vrienden tijdens DIGITAL DGTL en bewaar het real life dansen met je vrienden voor DGTL 2021. Twee dagen lang worden speciaal opgenomen videosets gestreamd van onder andere Adriatique, Luuk van Dijk, Ø [Phase], Patrice Bäumel en Tom Trago.

Er wordt op meerdere stages tegelijk gestreamd, zoals je van het festival gewend bent. Om het digitale festival zoveel mogelijk de vibes van een echt festival te geven, wordt twee dagen lang unieke festivalcontent gecreëerd en kunnen festivalfans genieten van speciale festivaldiensten. Digitale bezoekers kunnen dankzij Kornuit, Absolut en lokale horeca hun festivalbestelling thuis laten bezorgen vanuit de digitale bar en food court. Ook worden ze van tevoren te geïnformeerd en warm gemaakt met pre-event-berichten en worden het hele weekend Revolution talks en Q&A’s over duurzaamheid aangeboden.  

DGTL wil in 2021 op volle kracht terugkomen, maar dat kan alleen als de scene nog steeds gezond is en we deze pandemie wereldwijd onder controle hebben. Zodoende roept DGTL alle fans en kijkers op om tijdens de online editie een donatie te doen aan het Erasmus MC voor de ontwikkeling van een vaccin en medicijnen om het coronavirus te bestrijden. #KeepDistanceStayDGTL

Check DIGITAL DGTL op 11 en 12 april 2020 live via http://digital.dgtl.nl.