December Giveaways

News

Dag 1: WIN! Shoeby Giftcard t.w.v. €150

Deze winactie is inmiddels verlopen. Win! Shoptegoed bij Shoeby ter waarde van €150 om de perfecte party-outfit te scoren voor de komende feestdagen! In de nieuwe party-collectie van Shoeby vind je onder andere een musthave blazerdress en een satin suit in unieke paarsblauwe kleur. De items zijn gemaakt van rijke materialen zoals kant, jacquard en fluweel.

Lees verder

DAG 2: WIN! 5x cadeauset van Dr. Hauschka t.w.v. €22,95

Deze winactie is inmiddels verlopen. WIN! De ‘Voor elke dag’-cadeauset van Dr. Hauschka! Een prachtige set met daily essentials voor de koudste maanden van het jaar. Wij mogen vijf sets weggeven!

Lees verder

DAG 3: Win een COCO’s Christmas Tea t.w.v. €80

Deze winactie is inmiddels verlopen. WIN! COCO’s Christmas Tea voor twee personen bij boutique hotel Relais & Châteaux Weeshuis Gouda, ter waarde van 80 euro! Deze christmas tea is niet alleen een gezellig winters uitje, het is ook een ware smaaksensatie!

Lees verder

DAG 4: Win de home fragrance lijn van Marjolein Bastin t.w.v. €75

Deze winactie is inmiddels verlopen. WIN! De Dutch Coast-lijn van Moments by Marjolein Bastin, ter waarde van 75 euro! Normaliter neemt Marjolein Bastin je met haar tekeningen mee in de natuur, maar nu heeft ze naast haar tekeningen een speciale home fragrance lijn ontwikkeld die je meeneemt naar de Nederlandse kust. Goed nieuws: wij mogen deze heerlijke set weggeven.

Lees verder

DAG 6: Win een diner bij Chateau Amsterdam

Deze winactie is inmiddels verlopen. WIN! Een heerlijk driegangendiner voor twee personen bij het nieuwe Chateau Amsterdam! Geniet in Amsterdam-Noord van heerlijke gerechten, fijne service én de lekkerste wijnen. Alle ingrediënten voor een perfecte avond uit!

Lees verder

DAG 7: Win de zijden kussensloop van Dore & Rose t.w.v. €59

Deze winactie is inmiddels verlopen. WIN! De zijden kussensloop van Dore & Rose, ter waarde van 59 euro! Deze kussensloop is niet alleen zijdezacht en een eyecatcher in the bedroom, de sloop heeft ook een huidherstellende werking vanwege de behandeling met de zilverionen technologie. Good sleep, happy skin!

Lees verder

Dag 8: WIN! Giftcard A Beautiful Story t.w.v. €100

Deze win-actie is inmiddels verlopen.

Lees verder

DAG 8: Win een hotelovernachting bij Hotel Flora Batava

Deze winactie is inmiddels verlopen. WIN! Een hotelovernachting voor twee personen bij Hotel Flora Batava in Nieuwersluis! Dit boutique hotel kent een rijke historie en is gelegen aan de rivier de Vecht. Echt even ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven doe je hier. Omgeef je met prachtige natuur, veel groen, een fijne service en een uitgebreid ontbijt.

Lees verder

Dag 9: WIN! Huidverbetering dankzij Hannah t.w.v. €260

Deze win-actie is inmiddels verlopen!

Lees verder

Dag 10: WIN! Beautybehandeling Spa Sereen t.w.v. €116

Deze win-actie is inmiddels verlopen!

Lees verder