Camping Tijdloos

De ultieme chill out van deze zomer

ID&T verrast deze zomer met een gloednieuw concept: camping Tijdloos. Campingliefhebbers van alle leeftijden kunnen hun drukke agenda’s even laten voor wat het is en ultiem genieten op de intieme camping. Het Ermerstrand in Erm (Drenthe) wordt van 10 juli tot 17 augustus omgetoverd tot een inspirerend paradijs!

Creativiteit, innovatie en de passie zit in het DNA van de oprichters van Mysteryland, Welcome to the Future en Defqon. 1 Weekend Festival. Nu er dit seizoen helaas geen festivals mogen plaatsvinden, borrelden er al snel nieuwe ideeën op om mensen tóch met elkaar in verbinding te brengen. Alle liefde en vakmanschap van de organisatie zijn in dit nieuwe concept gestoken.

Het prachtige Ermerstrand bleek de ideale plek voor ‘Tijdloos’. Tussen grasvelden, bossen, een meer en twee eilanden krijgen campingliefhebbers de kans om te leven in het nu. Op 20 hectare grond worden vele activiteiten voor body, mind en soul georganiseerd. Je kunt genieten van workshops en theater, intieme pop-upconcerten en lezingen óf tot rust komen met yoga, meditatie en sjamanistische ceremonies. Speciaal voor de actievelingen onder ons is er een sportprogramma met o.a. waterskiën, zwemmen en suppen. Ook is er voor kinderen veel te beleven tijdens creatieve (natuur)workshops, speurtochten én in de speeltuinen. Het terrein wordt, geheel in ID&T-stijl, kleurrijk omgetoverd met licht- en kunstinstallaties en de mooiste decorstukken van natuurlijke en gerecyclede materialen. Voor de culinaire liefhebbers is er een duurzaam en gevarieerd aanbod.

Je kunt kiezen tussen verschillende glamping-accommodaties, die van alle gemakken voorzien zijn. Ook kun je kiezen voor een echte kampeerervaring en je eigen tent meenemen. Uiteraard gelden alle richtlijnen van het RIVM en de verordeningen van de veiligheidsrisico’s. Op zowel de camping als tijdens de activiteiten wordt de 1,5 meter afstand in acht gehouden.

Een overnachting op camping Tijdloos boeken kan vanaf vandaag via www.wij-zijn-tijdloos.nl. Check de website voor meer info & prijzen!