RUST, RUIMTE & ACTIVITEIT

Een actieve zomervakantie in de bergen? Check dan eens dít hidden luxury mountain resort

Het ARPURIA hidden luxury mountain resort in Sankt Anton am Arlberg is door Gault Millau 2024 uitgeroepen tot een van de spannendste nieuwkomers van 2024. Wie het resort bezoekt, ontdekt een nieuwe dimensie van luxe, omringd door het adembenemende landschap van de Arlberg.

Ervaren alpinisten, gezinnen met kinderen, ontspannen wandelaars en liefhebbers van uitdagende tochten: een zomervakantie op de Arlberg biedt een overvloed aan wandelingen en bergtochten op diverse hoogtes, waaraan je met plezier zult terugdenken. Je wandelrugzak staat klaar op de kamer en hoeft alleen nog ingepakt te worden. Met de gloednieuwe e-bikes die in het hotel te huur zijn, ontdekken natuurliefhebbers de vrijheid en flexibiliteit van het fietsen. ARPURIA is lid van ‘Mountain Bike Holidays’ en heeft prachtige e-biketochten samengesteld voor beginners en gevorderden. Bovendien kun je de mooiste plekken op de Arlberg samen met een bikegids verkennen. Geniet na de tocht van een yogasessie of een boeiende wijnproeverij in het hotel en duik ’s avonds de bar in en geniet van livemuziek.

Wellness area

In St. Anton am Arlberg ontvangt dit buitengewone refugium mensen die van subtiele luxe houden. Het hotel behoort tot de exclusieve Hideaway Hotels Collection en de gerenommeerde Leading Spa Resorts, en is een stijlvol hotel voor rust en ontspanning. Het zwembad is heerlijk warm, zowel binnen als buiten. Haal diep adem in het aromastoombad, laat je blik dwalen in de panoramasauna, ruik de geur van alpenkruiden in de kruidensauna en geniet van de weldaad van de infraroodzoutsauna. Een paar uurtjes in de ARIA SPA en je voelt je als herboren!

Casual fine dining

Het PURA-restaurant in het hotel staat voor casual fine dining. In de zomer geniet je ook van een lounge in de openlucht en een stijlvolle ambiance van heerlijke hapjes op basis van hoogwaardige regionale ingrediënten. De Q Dinner Club, de huidige pop-up ARPURIA, brengt met spannende accenten een frisse wind in de bergzomer.

LEES OOK: DEZE VAKANTIEBESTEMMINGEN HEBBEN DE MEESTE UREN ZON

Rustgevende sfeer

In ARPURIA wordt luxe niet gedefinieerd door gouden armaturen en oosterse tapijten, maar door hoogwaardig comfort en een rustgevende sfeer zonder overdaad, die ademruimte creëert. De knusse materialen in de kamers bieden je luxueus en eigentijds wooncomfort.