last minute trip

Hartjesbestemmingen waar je naartoe wilt met jouw Valentijn

Neem jij jouw valentijn mee naar één van deze romantische, hartvormige bestemmingen? TravelHunter zette de beste plekken op een rij. Pak je koffer voor een tripje naar Thailand, of alleen handbagage voor een reis dichterbij huis zoals Kroatië: de volgende liefdesbestemmingen zijn ware ‘paradijsjes op aarde’! 

1. Galesnjak Island in Kroatië

Galešnjak, ofwel het ‘Eiland van de liefde’, ligt in een prachtige omgeving. Dit hartvormige eiland in het Pašman-kanaal van de Adriatische Zee, is omringd door azuurblauw water. Een perfecte bestemming voor een onvergetelijk huwelijksaanzoek.

Galesnjak Island Kroatië

2. Ko Kaeo Yai in Thailand

Het Ko Kaeo Yai eiland is ook zo perfect hartvormig. Er is een verborgen strand, uitsluitend te bereiken met een longtail boot. De tocht ernaar toe is al een belevenis op zich. Eenmaal aangekomen op het strand ontdek je een oase van rust in een schitterende setting van diepblauw water, zacht, wit zand en wuivende palmbomen. Kortom, romantischer kan niet.

Ko Kaeo Yai Thailand

3. Isla Corazón in Argentinië

Ga je liever voor een actieve vakantie in combinatie met een romantisch rendez-vouz? Het Argentijnse ‘lake district’ in het Nahuel Huapi National Park is dan jullie perfecte bestemming! De omgeving is ruig, weelderig groen en biedt vele mogelijkheden om te hiken, kajakken en meer. Bovendien ligt midden in het Mascardi meer nog zo’n perfect gevormd hartjeseiland, het Isla Corazón. Peddel er in je kajak naartoe en beleef samen de tijd van jullie leven!

Isla Corazón Argentinië

4. St. Pauls Bay op Rhodos

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor jullie bruiloft of voor een valentijnsvakantie? Bij het idyllische St. Paul’s Bay in het Griekse plaatsje Lindos staat een pittoresk kerkje. Het meer is hartvormig, er is een schitterend zandstrand, adembenemend mooi uitzicht en diepblauw water. Kortom, misschien wel één van de meest romantische plekken op aarde.

St. Pauls Bay Rhodos

5. Karawapop Lagoon in Indonesië

Karawapop Lagoon wordt, heel toepasselijk, ook wel Love Lake genoemd. Deze hartvormige, blauwe lagune is echt prachtig! Maak een boottocht over het kristalheldere water, of wandel over het houten dok. Het is een promenade die uitkomt bij een trap, die je vervolgens naar het hoogste punt op de klif leidt. Vanuit daar heb je goed uitzicht op de oogverblindend mooie omgeving en is de hartvorm van de lagune goed zichtbaar. Een prima plekje om wat fraaie plaatjes te schieten.

Karawapop Lagoon in Indonesië

Last minute nog wat tips nodig?

Ben je nog niet klaar voor de dag van de liefde en kun je wel wat tips gebruiken? Klik dan hier of hier, Talkies to the rescue!