Summer getaway

Interieur-influencer Rachel van Sas begint vakantiepark in Friesland

Op zoek naar een unieke summer getaway in eigen land? Dan is de nieuwe zomer hotspot ‘Het Wyldepad’ van interieur-influencer Rachel van Sas echt iets voor jou. Rachel van Sas inspireert met haar online lifestyle platform ‘De Huismuts’ ruim honderddertigduizend volgers op het gebied van opvoeden, reizen en interieur. Het stel is áltijd op zoek naar avontuur en hebben nu, samen met huisvriend Martijn Manschot, een vakantiepark in Noordoost Friesland gekocht die zij volledig gaan verbouwen naar hun stijl. Hun hippe getaway moet al deze zomer de deuren openen. Onder Rachels motto ‘Start before you’re ready’ gaan ze vol vertrouwen in eigen kunnen aan de slag. Verwezenlijken zij hun magische droom of eindigt dit alles in een nachtmerrie? Alles is te volgen in de zevendeligedocusoap ‘Het Wylde Pad’.

Dagelijks deelt Rachel als ‘De Huismuts’ met haar vele volgers beelden en inspiratie vanuit het droomhuis waar ze met Willem en haar dochters woont. Maar: het stel is ondernemend, heeft altijd honger naar avontuur en gooit plotsklapshet roer om. Hun mooie huis in het vertrouwde en gezellige Den Bosch ruilen ze een aantal dagen per week in voor een verouderd vakantiepark in Noordoost Friesland waar maar heel weinig toeristen komen. Die nu nog onaantrekkelijke plek met een mogelijkheid voor 90 bedden, bijna 15.000m2 aan privéterrein en een meertje willen zij, samen met hun vriend Martijn, omtoveren tot een bruisend vakantieoord vol eigentijdse events en ontspanning.

Aan enthousiasme, creativiteit en inventiviteit geen gebrek. De drie jonge ondernemers zijn er dan ook van overtuigd dat er niets mis kan gaan met hun nieuwe life changing project. Maar al snel merken ze dat ze individueel en als team ook nieuwe kwaliteiten moeten aanboren voor een goede afloop van dit avontuur. Want hoe krijg je buurtbewoners mee in het uitvoeren van je ambitieuze plannen? Hoe vind je de balans tussen budgetproof en interieurproof verbouwen? Hoe houd je het hoofd koel en je relatie en vriendschap warm terwijl je je geregeld afvraagt of je beoogde nieuwe leven uitpakt als gehoopt of eindigt in een nachtmerrie? En niet te vergeten: zitten ze in het nuchtere Friesland wel te wachten op deze enthousiaste types met de wildste plannen en geen enkele ervaring op het gebied van recreatie? Je ziet het allemaal in de docusoap. ‘Het Wylde Pad’ is Powered by LINDA. en wordt geproduceerd door ITV Studios. Het is vanaf woensdag 28 april, wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5 en op KIJK.nl. Interieurinspiratie gegarandeerd en wie weet geniet jij deze zomer wel op Het Wyldepad!