5x

Knusse Airbnb-accommodaties in eigen land

Tijd voor onszelf en voor ontspanning is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Wandelingen in de natuur, zelfgemaakte lekkernijen en gezellige avonden – we vinden allerlei creatieve manieren om de winterblues uit te bannen. Een weekend weg is de ideale manier om te relaxen en ultiem te ontspannen in een andere omgeving. Daarom delen wij hier vijf knusse Airbnb-accommodaties in Nederland met warme kussens, privé hot tubs en knusse houtkachels om bij weg te dromen.

Tipi tent

Midden in de natuur is deze stijlvolle tipi tent in het noorden van Limburg warm gedecoreerd met twinkelende lichtjes, zachte kussens en een houtkachel voor koude winternachten. Hier vind je alles voor een fijne nacht in een natuurrijke omgeving.

Woonboot

Deze klassieke woonboot op het groene eiland De Woude in Noord-Holland heeft een frisse Scandinavische stijl. Overdag kun je kano’s en fietsen huren, ’s avonds kun je heerlijk binnen genieten van gezellige avonden met een goed gevulde keuken, vintage bad en houtkachel.

Tiny house

Dit sfeervolle tiny house is met haar warme houttonen, donkere meubels en intieme vide de ideale plek om binnenshuis te relaxen. Extra bijzonder is dat dit tiny house beschikt over een raam boven het bed, waardoor je in de avond perfect uitzicht hebt op de sterrenhemel. Gelegen naast Nationaal Park De Hoge Veluwe, is de accommodatie ideaal voor lange wandelingen overdag.

Wellness bungalow

Haal het buitenleven naar binnen in deze boutique bungalow, gelegen midden in het bos van Vechtdal in de provincie Overijssel. Geniet overdag van de boskas waar je met de warmte van de vuurhaard uitkijkt op de natuurlijke omgeving of ontspan in de ruime sauna met behulp van fijne essentiële oliën. ’s Avonds biedt deze accommodatie een magisch uitzicht op de tuin en geniet je van een relaxte duik in de privé hot tub.

Privéchalet

In het ‘groene hart’ van Nederland is het open ontwerp van dit privéchalet ideaal om te ontspannen. Met een comfortabele bank en een volledig uitgeruste keuken, voel je al snel een welkom gevoel in de accommodatie. Het nabijgelegen Braassemermeer is ideaal voor een fietstocht overdag.