Staycation

Overnacht in de bekendste vijfsterrenhotels van Amsterdam

In deze gekke tijden komen er veel creatieve initiatieven voorbij. Ook van de populairste vijfsterrenhotels van onze hoofdstad. Een staycation in een hotel is de perfecte manier om even helemaal weg te zijn van de stress van thuis. Wandel over de prachtige grachten van Amsterdam tijdens frisse herfst- en winterdagen of relax het hele weekend van alle luxe in je hotelkamer.

Kimpton De Witt – Mini Escape

Van je eigen woonkamer naar een mini escape bij Kimpton De Witt? Vanaf € 149,- geniet je hier in een Deluxe kamer, waarvan € 50,- hotelcredit voor het net geopende Californische Restaurant Celia. Het restaurant viert de modern-Amerikaanse keuken, met een touch of de Californische zon in hartje Amsterdam. Het is een echte urban oasis met een knipoog naar het optimisme van ‘The Golden State’. Op deze manier is binnenblijven natuurlijk niet héél erg.

Een mini escape bij Kimpton De Wit is hier te boeken van woensdag t/m zaterdag.  

Pulitzer Amsterdam – Stay over, Stay in

Binnen blijven is nog nooit zo fijn geweest! Geniet van een overnachting in Pulitzer Amsterdam inclusief € 100,- hotelkrediet om te besteden in Jansz., Pause óf voor roomservice. Een overnachting in een Generous Kamer in het Pulitzer boek je vanaf € 225,-. Jansz. Is een ongedwongen, maar hoogstaand restaurant met respect voor de kwaliteit van ingrediënten. Nip in Pulitzer’s Bar van een klassieke cocktail terwijl je over de prachtige grachten van Amsterdam tuurt. Of bestel Pulitzer’s roomservice en geniet je hele staycation van alle luxe van je hotelkamer!  

Het ‘Stay over, Stay in’-arrangement is hier te boeken op vrijdag en zaterdag. Beide packages zijn beschikbaar tot 31 december.