Kustlijn

Staycation langs de Nederlandse Riviera

Zin in een duurzame, avontuurlijke staycation en ben jij liefhebber van de zee? Dan is de Kustlijn-route van Fair Ferry echt iets voor jou! Een zomerse veerdienst die langs de leukste Nederlandse kustplaatsen en Waddeneilanden vaart. Let’s sail away!

De Kustlijn-route vaart van juli t/m augustus langs de Nederlandse Riviera. Van Vlissingen tot Harlingen én de Waddeneilanden. Er wordt gezeild op een Twister – een historisch tall ship van 35 meter. De Twister heeft plek voor achttien passagiers. Het schip zeilt op 11 juli van Harlingen naar Terschelling en dan via Texel naar Den Helder. Vanuit Den Helder zakt ze af naar Scheveningen en Vlissingen. De Twister zal ook op bijzondere plekken voor anker gaan om hier bijvoorbeeld oesters te steken, vogels en zeehonden te bekijken op een onbewoond eilandje, of een stukje te gaan wadlopen. Dezelfde route wordt vervolgens weer omhoog gezeild.

Bij de kustplaatsen en Terschelling ligt de Twister een paar dagen in de haven, zodat je alle tijd hebt om de havenstadjes of het eiland te ontdekken en te genieten van lokale specialiteiten. Tijdens de trip slaap je in je eigen hut op het schip voor een unieke ervaring. De bemanning van de Twister zal je voorzien van alle highlights van het vasteland. Geniet van lokale lekkernijen, hotspots, tradities en bijzondere museumbezoekjes.

Hop-on hop-off

Enthousiast geworden? De reis kan via het hop-on, hop-off-principe per etappe worden geboekt. Een etappe duurt vier dagen en je kunt zelf kiezen of je een paar dagen mee wil zeilen óf een paar weken. Een etappe met 2-persoonshut boek je vanaf € 450,- p.p.. De reis is inclusief alle maaltijden op zee en ontbijt in de haven. Uiteraard wordt tijdens de reis rekening gehouden met alle Covid-19-maatregelen.

Check www.fairferry.com/kustlijn voor meer info!