FlairoSun

Innovatieve zonbescherming

De geoliede ontwikkelingsmachine van het Nederlandse merk hannah draait om innovatie, kwaliteit, gebruiksgemak én inderdaad olie. Of het nu gaat om een cleanser, lichaamsreiniging of huidverbetering, hannah zoekt altijd naar alternatieven op oliebasis. Hun nieuwste trots? FlairoSun: een oil-based SPF30 in een handige vernevelaar. Nog nooit was zonbescherming zo’n plezier!

Voortdurend blijft hannah voortdurend innoveren op het gebied van huidverbetering met producten die gebaseerd zijn op de nieuwste inzichten en duurzame ingrediënten. De Sun Perfection-lijn van hannah is nu uitgebreid met FlairoSun. Dit product bewijst dat verantwoord zonnen en het behoud van een gezonde huid hand in hand kunnen gaan. FlairoSun biedt niet alleen optimale bescherming, maar is ook vegan en vrij van microplastics.

FlairoSun is een unieke oil-based SPF30 spray, samengesteld met stabiele uv-filters zoals Bemotrizinol, Uvinul-A Plus Granular en Ethylhexyl Triazone. Deze combinatie zorgt voor een hoge breedspectrum zonbescherming met buitengewone fotostabiliteit en uitstekend absorberend vermogen. Dankzij intensief verzorgende ingrediënten zoals squalane en vitamine E helpt FlairoSun de huid gehydrateerd, zacht en soepel te houden tijdens het zonnen, en draagt het bij aan huidregeneratie.

FlairoSun onderscheidt zich door zijn ingenieuze verpakking en innovatief doseersysteem. De mistachtige verneveling en de mogelijkheid om enkele seconden non-stop te sprayen maken het insmeren makkelijk en snel, ideaal voor zowel volwassenen als kinderen. De nauwkeurige dosering zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de zonbescherming, wat zorgt voor maximaal comfort.

FlairoSun is verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder een handige tottle voor onderweg en een navulverpakking voor de hele zomer: 50ml voor €27, 150ml voor €59 en een 200ml-refill voor €54.

De hannahproducten zijn verkrijgbaar bij erkende huidcoaches en via hannah Skin Improvement Research Company te Voorthuizen.

hannah.nl