Weleda City Spa

100% relaxen

We rennen, vliegen en racen wat af in ons drukke leven en tijd voor onszelf schiet er soms bij in. En dus kun je een me-time moment altijd wel gebruiken! Hoe doe je dat het beste? Met een steengoede massage natuurlijk! Op drie toplocaties in Rotterdam, Den Haag en Oegstgeest heeft Weleda haar gloednieuwe City Spa geopend, waar je dankzij de doeltreffende massages en gezichtsbehandelingen in lijn met Weleda’s holistische visie volledig tot rust komt.

Ik heb een aantal enorm drukke maanden achter de rug en ik merk hoezeer dit invloed heeft op mijn lichaam. Mijn bovenrug is verstijft en als ik een paar rare bewegingen maak, hoor ik het direct kraken. Oops! Het is tijd om meer aan mezelf te gaan denken en wanneer ik dan ook een telefoontje krijg van de lieve dames bij U-PR met de vraag of ik een behandeling wil boeken in een van de gloednieuwe Weleda City Spa’s, twijfel ik niet langer. It’s time to relax!

Het is Weleda’s missie om de kracht van de natuur door te geven aan de mens. Via onze massages, gezichtsbehandelingen en workshops kun je voortaan letterlijk aan den lijve ondervinden hoe Weleda natuur, verzorging, schoonheid en gezondheid combineert en hierbij het zelfherstellendvermogen stimuleert. Mijn masseur is zeer ervaren, dat merk ik direct. Na een lange, drukke dag kom ik de City Spa in Den Haag binnen en de aangename sfeer heeft direct een rustgevend effect op mij. De behandelingen, enkel en alleen uitgevoerd door een gediplomeerd team van experts, zijn ontwikkeld vanuit de verbondenheid tussen mens en natuur. Er zijn diverse behandelingen te boeken, van hot stone massages en gezichtsbehandelingen tot ontspannende lichaamsmassages. Het zal geen verrassing voor je zijn dat ik voor die laatste kies. Het komende uur draait het enkel en alleen om mij, zo vertelt mijn masseur. Zelfs voor iemand zoals ik, die slecht kan ontspannen en eigenlijk altijd gehaast is (want maar 24 uur in een dag ;-)), ben ik snel één met de omgeving. Al na een kwartier ben ik compleet relaxt. De knopen die hij voelt in mijn rug zijn in de loop der maanden opgebouwd en het kost tijd en energie om die volledig te laten “verdwijnen”, maar via speciale sporttechnieken weet hij de pijn en druk direct te verminderen. Ik voel me een stuk losser en voel mezelf weer in contact met mijn lichaam.

Na afloop neem ik mezelf voor: dit ga ik iedere maand doen! De duurzame Weleda City Spa’s – er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van groene energie en waar mogelijk zijn de bouwmaterialen honderd procent duurzaam – zijn een uitkomst om even te ontsnappen aan de drukte van alledag en echt tijd te maken voor jezelf. Daar word je écht een leuker en fijner mens van.

Tekst: Marjolein de Wit

Weleda City Spa is gevestigd op de volgende locaties:
Aert van der Goesstraat 27, Den Haag
Weissenbruchlaan 46, Rotterdam
De Kempenaerstraat 24, Oegstgeest

Meer informatie op weleda-spa.nl