Laat die ogen sprankelen

All eyes on you

Mondkapjes are here to stay. Hate to burst your bubble, maar hoe sneller we dit accepteren hoe sneller we ons kunnen focussen op hoe je er dan mét kapje nog appetijtelijk bij loopt. Nee, we gaan je geen rijtje ‘leuke’ mondkapjes voorschotelen. Ons devies is; laat die ogen sprankelen! Lipstick is met kap eigenlijk alleen maar onhandig, geen probleem, des te meer tijd er is voor je lippen om te genieten van Sensais nieuwe Lip Treatment – and absolute Talkies favorite – onder dat kapje terwijl je ogen het werk doen! Hier Talkiestips on trend en de mooiste oogmake-up! Thank us later.

SENSAI

Wauw wauw alles is blauw!

In de jaren tachtig was blauwe oogschaduw de bom. Het heeft járen geduurd voordat blauw in eyeliners en oogschaduw weer mocht. Enkel de dame achter de kassa bij de drogist droeg tussen 1980 en nu blauwe oogschaduw. Daar werden grappen over gemaakt, dat namen wij niet als serieus. Maar niks is bedrieglijker dan trends en mode. Ook hier herhaalt de geschiedenis zich. Blauw is wauw! Als we de catwalks mogen geloven dan kun je niet fout gaan met blauw anno 2021.

PUPA
SENSAI
Benefit
MAC
Chanel

Lash Loving Mascara

Het is niet voor niks dat klepperen met je wimpers en lief onderuit kijken helpt bij het krijgen van je zin. Die lange (of juist niet, help is here) rakkers zorgen voor een soft spot en zijn de afgelopen door jou misschien wel jaren volgesmeerd met serums, afgeknipt, verlengd en bijgeplakt. Zullen we ze nu even laten rusten? En dan graag lekker opmaken met een volle en fijne mascara die – het liefst – de haartjes een push omhoog geeft en krult. Maar ook daar is hulp voor natuurlijk. Hier de favoriete mascara’s van de Talkies-redactie!

Chanel
SENSAI
PUPA
Benefit
Sisley

Raging Red

Rood! Kracht, liefde, warmte. Rood staat voor zóveel. Rood is misschien een klassieke make-upkeuze als het gaat om lippen of nagels, maar hoe zit het met wangen? Ogen? Of wimpers? Er was eens… Nee, dit is geen sprookje, dit is real. Er was eens een burgundy red-mascara van Chanel waar ik verslaafd aan was! Niet zo basic als zwart, het gaf een totaal andere look aan mijn ogen ongeacht welke andere oogmake-up ik ermee combineerde. Uiteraard – zoals dat gaat met topproducten – haalden ze de mascara na een tijdje uit de schappen en voelde ik me genoodzaakt er nog tien aan te schaffen voor de komende jaren. True story. Ik ben inmiddels al wat jaren door mijn voorraad heen en was dan ook blij toen in 2014 Global Creative Designer Lucia Pica haar make-uplijn lanceerde en álle producten rood waren of een roodtint hadden. Toepasselijk omdat Pica zelden zelf wordt gezien zonder een vleugje granaatkleurige lippenstift. ‘Ik ben zelf dol op rood, net als Coco Chanel, en het is de kleur die je gezicht van nature krijgt als je bloost – het zit al in de huid. Het gaat over spelen met textuur en toon, en iets onverwachts doen.‘ Aldus Pica in een eerder interview. Hier onze favorite reds!

Shiseido
Charlotte Tilbury
Giorgio Armani
Chanel
PUPA
Urban Decay

Wenkbrauw, ik hou van jou

Of je ze nu tatoeëert, een volle bos laat staan of tóch – trends in de wind wuivend – heel dun epileert, je wenkbrauwen maken of breken je gezicht. Anastasia Soare a.k.a. ANASTASIA BEVERLY HILLS maakte er haar business van wat inmiddels tot een beautyimperium is uitgegroeid wat miljoenen waard is. Talkies had een bijzonder en openhartig interview met haar, dus klik zeker om veel meer te weten over deze bijzondere zakenvrouw. Je wenkbrauwen lekker borstelen en onderhouden is all you need to do en waar nog kleur je ze in. Onderhouden en pimpen doe je met onderstaande producten!

Anastasia
Anastasia
Chanel
Benefit
Charlotte Tilbury

Tekst: Kristina Bozilovic
Hoofdfoto: NARS