Lip Touch

De beautymusthave voor natuurlijk vollere lippen

Volle lippen zijn op dit moment het schoonheidsideaal. Al jarenlang worden lippen bijgetekend met lipliners en dragen we lipgloss of heldere kleuren om de lippen optisch te vergroten. Voor sommigen is een bezoekje aan de fillerdokter heel normaal, maar ook weten sommigen hier geen maat meer in te houden en wordt er vaak niet nagedacht over de gevolgen op lange termijn. Wil jij geen fillers, maar wel gezond ogende volle lippen? Dan is de nieuwe hannah Lip Touch dé perfecte beautymusthave voor jou.

hannah Lip Touch is speciaal ontwikkeld om het volumeverlies van de lippen tegen te gaan. Ook pakt het droge en schrale lippen effectief aan. Naast het verzachtende en egaliserende effect wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en het volume van de lippen hersteld, dankzij de combinatie van zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten. Het bewezen effectieve ingrediënt Akosky KISS verbetert, verzorgt én beschermt de huid van de lippen op een intensief verstevigende wijze. Het lipvolume neemt toe en de zichtbaarheid van ‘barcode’-lijntjes op de lippen vermindert. Het zorgt voor meer egaliteit, een goede hydratatie en een egale structuur.

Een ander belangrijke toevoeging is Sepi-lift® DPHP. Dit werkt verstevigend, collageen verbeterend en als krachtige antioxidant. Het bevat ‘Hydroxyproline’ – een natuurlijk aminozuur dat essentieel is voor de huid. In combinatie met vitamine E, macadamia-, kokos- en wonderolie zorgt deze huidverbeterende balsemtextuur voor voelbaar meer souplesse, vochtherstel en compactheid van de lippenhuid. Met als resultaat: vollere en mooi glanzende lippen. De zijdezachte balsem zorgt voor meer soepelheid en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de hydratatie en het volume van de lippen kan herstellen. Bye bye droge lippen, hello healthy volume!

Hannah Lip Touch shop je hier!