nuud

Deo voor de hele familie

Frisse oksels willen we natuurlijk allemaal. Op zoek naar een duurzaam exemplaar? Dan is nuud wellicht iets voor jou én voor je dierbaren. Het merk lanceert de Family Pack – dé deo-set voor de hele familie en/of vrienden. Waar je eerder al met je vrienden of familie de kosten van je Netflix- of Spotify-abonnement kon delen, volgt nuud met deo. Sharing is caring!

nuud – een Utrechtse scale-up – streeft ernaar om de huidige deo-industrie te veranderen door een product te maken dat beter is voor je oksels én beter voor de planeet. De deo heeft een revolutionaire formule zonder geurstoffen, die lief is voor je lijf en je leefomgeving. De hypergeconcentreerde crème is gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten (ja, echt), en is verpakt in een tube van suikerriet.

Naast de iconische roze deo van nuud, bevat de Family Pack drie andere kleurrijke deo’s. Elke deo is genoeg voor 9 à 10 weken frisse oksels. Wanneer je de deo-crème aanbrengt, is ‘ie 3 tot 7 dagen effectief. Sporten, actief bezig zijn of douchen hebben geen effect op nuud’s effectiviteit. Ook bevatten de deo’s geen aluminium, geen kunstmatige geurstoffen, geen vage chemicaliën, geen alcohol, geen microplastics en geen nanodeeltjes. nuud is dierproefvrij, 100% vegan en wordt duurzaam geproduceerd en gedistribueerd. Fijn voor jezelf, de dieren én de planeet dus.

Je shopt nuud’s Family Pack hier.