Klassiek, chique en elegant

Een nieuw parfum van couturier Elie Saab

Elie Saab, de wereldberoemde couturier, lanceert een nieuw parfum: Le Parfum Lumière. De parfum is een ode aan het licht en is de vijfde geur in de heerlijke Eau de Parfums-collectie van het merk. De parfumcreaties zijn stuk voor stuk iconisch en tijdloos, allen met een geheel eigen karakter.

Elie Saab couture is al sinds 1982 de essentie van ultieme vrouwelijkheid. Van bruidsjurken tot de meest luxueuze haute couture. Alle creaties zijn het resultaat van vakmanschap. Kostbare materialen en de hoge mate van perfectie zorgen voor een gevoel van ultieme luxe en zijn bedoeld om vrouwen hun vrouwelijkheid te laten vieren, zodat ze zich op ieder moment van de dag uniek en speciaal voelen.

“All women are princesses, and all princesses are women!’’

Elie Saab

Lumière, stralend licht

De dageraad; het tijdstip dat de zon haar eerste lichtstralen laat zien. Een magisch moment, de wereld is nog koel en stil, het moment dat je alle geuren en kleuren kristalhelder kunt waarnemen. De lucht kleurt goud en het licht schittert en weerkaatst prachtig in de vroege ochtend. Licht is een van de belangrijkste aspecten in alle ontwerpen van de Libanese couturier Elie Saab. Al zijn werk is verweven met licht en de weerkaatsing ervan. Van zijn keuze van stoffen tot de glans van borduurwerk, van ontwerpen die het vrouwelijke silhouet accentueren, tot de edelstenen die zijn aangebracht op haute couture-jurken. Wat is dan een betere finishing touch dan een sensueel parfum dat de Elie Saab-vrouw nóg stralender maakt en de prachtige ontwerpen van de couturier accentueert?

Klassiek, chique en elegant

Zoals alle parfums uit de Elie Saab-collectie draagt ook Le Parfum Lumière de unieke handtekening van Elie Saab: patchoeli en oranjebloesem – de geuren uit zijn jeugd in Libanon. De geur opent sprankelend en warm door de combinatie van mandarijn en Ylang Ylang. Daarna ontwikkelt het hart van de geur door jasmijn. Witte bloemen maken het parfum fris en sprankelend. Gedroogd amberhout zorgt voor een elegant en sensueel contrast. De flacon van Le Parfum Lumière heeft zijn eigen ontwerp, geïnspireerd op het origineel. Het facetgeslepen glas heeft de vorm van een edelsteen, die het licht perfect weet te weerkaatsen. Een prachtige combinatie van de luxe weelde uit het Midden- Oosten met strakke Westerse lijnen.