Superboost

Een nieuwe huid voor een nieuw jaar

Evelien Leijten heeft al ruim twintig jaar ervaring in de beautybranche en is fervent voorstander van natuurlijke huidverbeterende behandelingen en ingrediënten. Voor je outer én inner beauty kun je terecht bij haar salon résidence de beauté in Ulvenhout waar Leijten – tevens multiple Beauty Award-winnaar – nu een revolutionaire behandeling biedt: De SUPERBOOST.

Evelien Leijten

Innovatie en ontwikkeling staan bij résidence de beauté voorop. Altijd op zoek naar de beste producten en behandelingen. De recente zoektocht naar het beste en nieuwste mondde uit in het toevoegen van de SUPERBOOST-behandeling binnen het concept. Honderd procent natuurlijke huidverjonging, zonder naalden maar met direct resultaat en op langere termijn. Zie het als een personal trainer maar dan voor je huid. De SUPERBOOST is een non-invasieve behandeling gebaseerd op mechanische neurofeedback (de motor van het leven). Dat behoeft wat uitleg. Via de constante uitwisseling van informatie tussen ons brein en lichaam zorgt ons lijf, en ook onze huid, voor ondersteuning en een gezond verloop. Naarmate tijd vordert kan de informatiestroom verzwakken en neurofeedbackstimulatie zorgt dan voor de oplossing! Het weefsel wordt als het ware weer aangesloten op het netwerk van informatievoorziening.

Een direct zichtbare cosmetische behandeling met de impact van een medische behandeling. Het trainen van je brein om de spieren in je gezicht sterker en actiever te maken in plaats van botox. Botox werkt snel maar legt je spieren stil. Wanneer je spieren niet meer gebruikt worden, worden ze slap en dun. Spieren die getraind zijn blijven in model en voorkomen het uitzakken van je huid. SUPERBOOST is een lange termijn huidverjonging. De spieren zitten vast aan onze huid, hoe sterker je spieren zijn hoe strakker je huid blijft.

HOE WERKT DE BEHANDELING

SUPERBOOST biedt twee behandelingen in één. Eerst worden er actieve stoffen in de huid gebracht via een naaldlozeinfusie. Deze cocktails met vitaminen en mineralen worden gepersonaliseerd aan jouw huid en huidwensen. Vervolgens krijgen de spieren middels een beautytool impulsen om strakker te worden. Er ontstaat direct een ‘open blik’ door een lift van de wenkbrauwen en meer volume in het gelaat.

DE BEHANDELING

Vooraf brengt de huidspecialiste jouw wensen in kaart tijdens een intakegesprek, een vragenlijst en foto’s met een gedetailleerd huidanalyse-apparaat. Er wordt een collageenmeting van de huidige huidconditie en gezondheid gedaan, om uiteindelijk ook het resultaat van een aantal behandelingen te tonen door voor- en nafoto’s te vergelijken.

De huid wordt eerst gereinigd en voorbereid op de stimulatie middels elektrische impulsen. Er worden actieve stoffen in de huid gebracht via een naadloze infusie met jet-stream, terwijl tegelijkertijd het diepere overtollige vuil uit de poriën wordt gepompt. De bestaande kanalen in de huid vullen zich met vloeistof vol met mineralen en vitaminen. Dit zijn de basisbestanddelen voor stap twee. Een hydraterend masker wordt opgebracht en de beautytool wordt glijdend over gezicht, hals en decolleté gemasseerd. Wat je voelt zijn trekkingen van de spieren, het lijkt erop dat je gekke bekken trekt, want je spieren worden wakker geschud middels de stimulatie!

VOOR WIE EN HOE VAAK EEN SUPERBOOST

Iedere man en vrouw die er op een natuurlijke manier jonger, frisser en stralender wil uitzien. Dit is de oplossing voor fronsrimpels, het verkrijgen van een open blik, de vermindering van kraaienpootjes, donkere kringen, pigmentvlekken, grove poriën en volumeverlies. De behandeling is tevens doeltreffend voor een acne-huid. Uniek maakt het dat ook de hals en decolleté behandeld kunnen worden. Voor het beste resultaat doe je een kuur van 4-6 behandelingen met een frequentie tijdens de kuur van 2-3 weken. Hierna kom je voor onderhoud en herhaal je de behandeling om de twee à drie maanden.

Heb je een speciale gelegenheid? Kom dan twee dagen daarvoor langs voor deze SUPERBOOST-behandeling.

résidence de beauté

EXCLUSIEF VOOR JOU ALS TALKIES-LEZER

De SUPERBOOST-behandeling bij résidence de beauté van €197,- voor €150,- inclusief een persoonlijk intakegesprek + huidanalyse t.w.v. €85,- (geldig t/m 30-06-2021).

www.residencedebeaute.nl