Geef een glimlach cadeau

Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt

Vanwege de pandemie en het uitblijven van leveranciers die deze actie wilden sponsoren is ‘Geef een glimlach cadeau’ noodgedwongen door stichting Look Good Feel Better stopgezet. Toch zijn er twee leveranciers geweest die dit geweldige initiatief dit jaar wél willen omarmen, namelijk hannah en [ comfort zone ]. De kick-off vindt plaats op 17 maart, op de zestigste verjaardag van hannahs directeur Monica van Ee.

Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt. Dit geldt ook als je ziek bent. Daarom wordt in samenwerking met stichting Look Good Feel Better een speciale editie van ‘Geef een glimlach cadeau’ georganiseerd. Vanaf 17 maart kun je bij de specialisten van hannah en [ comfort zone ] door het hele land een afspraak maken voor een heerlijke verwenbehandeling en een oppepper van je huid. Deze behandelingen zijn bedoeld voor mensen met kanker waarvan de laatste medische behandeling niet langer dan twaalf maanden geleden is. 

Even ontspannen

Wanneer je door ziekte gebonden bent aan zware medicatie zoals chemokuren kun je vrijwel niets meer verdragen op de huid, waardoor deze volledig uit balans raakt. Uiterlijke veranderingen kunnen een grote invloed hebben hoe iemand zich voelt. Uit onderzoek blijkt dat deze zichtbare veranderingen bij 75% van de kankerpatiënten impact hebben op hun zelfvertrouwen en sociale leven. Aandacht voor jezelf en even nergens aan denken, zorgt dat je weer lekkerder in je vel zit en met een glimlach geniet. Deze ervaring laat iemand weer even gewoon zichzelf zijn. Een moment van ontspanning bij de hannah huidcoach of [ comfort zone ]-beautyspecialist maakt verschil.

Geef een glimlach cadeau

Tijdens de landelijke actiemaand staan de hannah huidcoaches en [ comfort zone ]-beautyspecialisten door het hele land klaar om (ex-)patiënten in de salon te ontvangen om geheel kosteloos een heerlijke behandeling te verzorgen. Elke deelnemende salon geeft de behandeling cadeau, met daarbij nog een hannah First Aid of een [ comfort zone ] Remedy mini-kit om mee te nemen naar huis.

hannah First Aid

Wanneer je door ziekte gebonden bent aan zware medicatie zoals chemokuren kun je vrijwel niets meer verdragen op de huid, waardoor deze volledig uit balans raakt. Dit heeft bij hannah geleid tot de ontwikkeling van First Aid om onmiddellijk kalmering, verzachting en comfort te bieden aan zelfs een zeer kwetsbare huid. Deze crème bevat onder andere Defensil, een plantaardig ingrediënt dat een natuurlijk alternatief is voor cortisonen, zonder hinderlijke bijwerkingen. Het heeft een direct kalmerende werking en zorgt dat het beschermingsmechanisme van de huid wordt hersteld. Daardoor wordt de weerstand verhoogd en is de huid in staat om zichzelf te verdedigen tegen schadelijke invloeden. De crème bevat geen parfum en draagt bij aan een positief effect op de eczeemhuid. Dit maakt First Aid een krachtige, breed inzetbare immuniteitsbooster.

[ comfort zone ] REMEDY

Een gevoelige, verzwakte huid reageert continu op haar omgeving en op externe factoren, zoals wind, zon, verwarming, airconditioning en zelfs op water. Wanneer de huidbarrière, onze natuurlijke beschermlaag, beschadigd is kunnen bacteriën van buitenaf makkelijker irritaties veroorzaken. De REMEDY-producten van [ comfort zone ] bezitten de kracht van natuurlijke ingrediënten om de gezondheid van de gevoelige, verzwakte huid te bevorderen. Dit doen ze door de huidbarrière terug in balans te brengen en te beschermen. Roodheid wordt zichtbaar verminderd en de huid voelt comfortabel aan. De huid is sterker en beter in staat om zich te beschermen tegen externe factoren. Siliconen zijn vervangen door natuurlijke oliën welke een aangename textuur garanderen. Vrij van siliconen, parabenen, minerale oliën, parfum en surfactanten en tot wel 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Opgeven kan via onderstaande pagina’s:

[ comfort zone ] en hannah