Talkies tipt

Heerlijke parfums om te geven tijdens de feestdagen

Op de redactie zijn we gek van parfum. Het is veel meer dan alleen een aangename geur en het kan echt de mood zetten voor de dag. Dit zijn vier heerlijke parfums om te geven tijdens de feestdagen (of om op je wishlist te zetten).

Elie Saab – Elixer

Een weelderig oriëntaals bloemenboeket met een hart geïnspireerd op de Cedreti iris. Verleidelijk versterkt door het ‘liefdesakkoord’ van ELIXIR. Libanese Neroli en Italiaans Mandarijn zorgen voor een lichte sprankeling. Een sensueel akkoord van amber, Mirre, en Benzoë brengt warmte, terwijl vanille een gevoel van oneindige sensualiteit geven.

Elie Saab – Elixer

Coach – Love

Het bloemig, fruitig eau de parfum opent met verkwikkende topnoten van wilde aardbei, sappige mandarijn en roze peperblaadjes, geaccentueerd door een rijke en fluweelachtige hartnoot van rode roos en Indische Jasmijn, waarna de geur opdroogt in warm en levendig cederhout. Verpakt in een levendige rode kleur flacon wat staat voor passie en liefde.

Coach – Love

Guess Paradiso

GUESS Bella Vita Paradiso staat  voor zelfvertrouwen en sensualiteit. Deze intense bloemige amber gourmand geur opent met sappige mandarijn, uitnodigende perenbloesem en flirty roden bessen. Een bloemig hart van jasmijn, frisse gardenia en honingzoete tuberoos onthult zich. De rijke basis van kruidige patchouli, gedurfde amber en crèmige muskus zorgt voor een memorabele signatuur.

Guess Paradiso

Mont Blanc Signature

Gecreëerd door de parfumeurs Guillaume Flavigny en Natalie Garcia-Cetto, laat Signature een verslavend, chique en vrouwelijk spoor achter. De kristalheldere witte muskus omhelst een boeket van pioenrozen, met sprankelende mandarijn in de top. Op de huid onthult het parfum al gauw een meer raadselachtig facet. Weelderige vanille vergezeld door betoverende magnolia, met een amber akkoord voor een sensuele finish.

Mont Blanc Signature