Beauty, body & huidverbetering

Hier beleef je ultieme me-time

EVEN ONTSNAPPEN AAN DE ALLEDAAGSE DRUKTE EN ONTHAASTEN? DAN BEN JE BIJ FG CLINIC – WAAR JE VOLLEDIG IN DE WATTEN WORDT GELEGD – AAN HET PERFECTE ADRES. IN DE WARME EN SMAAKVOL INGERICHTE KLINIEK VOEL JE JE DIRECT THUIS. HET IS EEN OASE VAN RUST WAAR JE GENIET VAN EEN KOP THEE EN LEKKERS ALVORENS JE BEHANDELD WORDT. KWALITEIT STAAT BIJ FG CLINIC VOOROP. NA DE MEITU-HUIDSCAN – WAARMEE JOUW HUIDBEHOEFTEN IN KAART WORDEN GEBRACHT – WORDT ER EEN PERSOONLIJK BEHANDELPLAN OPGESTELD EN BEPAALD MET WELKE BEHANDELINGEN EN PRODUCTEN ZAL WORDEN GEWERKT OM DE BESTE VERSIE VAN JOUW HUID TE BEREIKEN. HIERNA NEEM JE PLAATS IN EEN VAN DE COMFORTABELE BEHANDELRUIMTES EN GENIET JE VAN EEN MINIMAAL ZESTIG MINUTEN DURENDE TREATMENT. JE GAAT GEGARANDEERD RELAXED DE DEUR UIT. DIT MOMENT MET IEMAND DELEN? BIJNA ALLE BEHANDELINGEN ZIJN OOK DUO TE BOEKEN. ONDERGA MET Z’N TWEETJES EEN ONTSPANNENDE FACIAL OF LAAT SAMEN JE WENKBRAUWEN SHAPEN EN STYLEN.

FG Clinic biedt speciaal voor huidproblematiek zoals huidveroudering, pigmentvlekken en acne(littekens) de expertise FG Medical aan. De huidtherapeuten van FG Clinic staan zes dagen per week klaar om deze huidproblemen aan te pakken op een dieper niveau met behandelingen zoals microneedling, ledtherapie en peelings.

BODY

Naast het aanpakken van huidproblemen ben je hier ook aan het juiste adres voor bodybehandelingen. Zo maakt de Me Sculptor gebruik van niet-invasieve, op hoge intensiteit gerichte elektromagnetische energie. Een enkele sessie veroorzaakt duizenden krachtige spiersamentrekkingen waarmee jij jouw tonus en spierkracht versterkt. De Sculpt zorgt voor sterke (maximale) spiercontracties, die je niet bereikt tijdens een workout en vetcellen worden afgebroken. Bye bye kerstkilo’s!

I WOKE UP LIKE THIS

Iedere dag flawless wakker worden? Bij FG Clinic voorzien de beste make-upartiesten je van permanente make-up op de lippen of wenkbrauwen. Bij asymmetrische of smalle lippen laat je de lip hiermee subtiel iets voller lijken of creëer een prachtige kleur op de lip. Bij PMU Powder Brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen licht ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder. Hierdoor krijg je een mooie overloop wat heel zacht en natuurlijk oogt en lijkt het alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

BEAUTY CONCEPT STORE

Om je zintuigen te verwennen vind je ook een uitgebreid aanbod aan unieke niche geuren van parfumhuizen als Mancera of Ladenac Milano, maar ook home fragrances van Baobab.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is met jouw huid en body of wil je in het nieuwe jaar écht aan de slag met een goede skincare routine? Bij de beauty concept store van FG Clinic ben jij in goede handen.

fgclinic.nl