make-up musthaves

Less is more

De make-up trends zijn in de loop van de jaren sterk veranderd. Van hoe meer hoe beter, naar juist wat minder en neutraler. Wij hebben dan ook vijf musthave producten uitgekozen die niet alleen een aanvulling zijn op je make-up collectie, maar jou ook stralend door het leven laten gaan!

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter

Dit product is een aanpasbare teint booster met de veelzijdigheid van een primer, de glow van een highlighter en de eigenschappen van je favoriete digitale filter. De ingrediënten verhelderen je huid en laat poriën en lijnen gladder eruitzien. Een super glow binnen enkele seconden!

Too Faced Better Than Sex Mascara

Je hoort het eigenlijk al aan de naam, maar deze duurzame mascara is wel echt een musthave voor mascara-liefhebbers. Het biedt volume, lengte, krul, een multidimensionaal effect en bedekt zelfs elke wimper. Door middel van de zandlopervormige borsteltechnologie, worden de wimpers voorzien van volume en een weelderige krul.

Ilia Beaty Multi-stick en Illuminator

Dit duurzame product kan zowel voor de wangen als voor de lippen gebruikt worden als blush en lip tint. Het geeft een zachte kleurwaas aan die smelt op de huid en je achterlaat met een gehydrateerde blos. Bovendien is het eenvoudig aan te brengen en gemakkelijk te dragen.

DIOR Addict Lip Glow Oil

Deze glanzende lip-olie beschermt de lippen en versterkt langdurig de natuurlijke kleur. Dankzij de Color Reviver-technologie van Dior reageert de Lip Glow Oil direct op het vochtigheidsgehalte van de lippen, wat zorgt voor een kleur op maat en constante hydratatie. Na vijf dagen zal je al resultaat zien, waardoor je niks anders meer op je lippen wilt.

Charlotte Tilbury Luxury Palette

Charlotte Tilbury staat bekend om haar iconische oogschaduwpaletten, die een ooglook voor elke gelegenheid creëren. De kleuren bevatten verfijnde glitters die samen tot leven komen op de ogen en bovendien long-lasting zijn en gemakkelijk aan te brengen. Bij deze paletten kun je het zo dramatisch, maar ook zo neutraal mogelijk maken, wat het toegankelijk maakt voor iedereen.