Boekentip

Styling tips & tricks van Nicolicious 

Gerenommeerd creatief directeur van Rivièra Maison, Nico Tijsen, is verheugd de lancering aan te kondigen van zijn langverwachte boek Styling Tips & Tricks van Nicolicious. Dit prachtige boek is een ode aan Nico’s beste interieurstylingtips en laat zijn levenslange passie en creatieve expertise in home design zien.

Styling Tips & Tricks van Nicolicious is een visueel en inspirerend feest, gevuld met prachtige foto’s die de essentie van Nico’s unieke stylingaanpak vastleggen. Lezers worden meegenomen op een reis door verschillende woonruimtes en krijgen inzicht in het creëren van mooie en samenhangende ruimtes in hun eigen huis. Van gezellige woonkamers tot de speciale kleine hoekjes, Nico’s boek biedt praktisch advies en inspirerende ideeën die elke ruimte kunnen transformeren.

Een van de hoogtepunten van het boek is een exclusieve blik in Nico’s eigen huis, waar zijn persoonlijke leefomgeving wordt onthuld. Dit bijzondere hoofdstuk biedt inzicht in zijn unieke levensstijl en de bijzondere accenten die zijn huis kenmerken.

Nico’s aandacht voor detail is duidelijk zichtbaar in het hele boek. Elke pagina weerspiegelt zijn zorgvuldige benadering van styling, zodat elk element in een kamer harmonieus samenwerkt. Of je nu een professionele interieurontwerper bent of een beginner die zijn huis wil verfraaien, dit boek biedt waardevolle inzichten.

‘Ik ben ongelooflijk enthousiast om Styling Tips & Tricks van Nicolicious met de wereld te delen,’ zegt Nico Tijsen. ‘Dit boek is een kunstwerk op zich en weerspiegelt mijn passie voor interieur en creativiteit. Ik hoop dat het anderen inspireert om hun eigen creativiteit te ontdekken en hun woonruimtes om te toveren tot prachtige, persoonlijke heiligdommen.’