at home

Mani pedi

Onze handen en voeten verzorgen we vaak niet altijd met evenveel liefde als onze haren of huid. Helemaal nu we niet meer naar de salon kunnen voor het fijne effect van een manicure en pedicure is dit hét moment om extra aandacht te geven aan je handen en voeten. Hoe? Wij delen de beste tips & tricks en de must have producten, die gewoon online te bestellen zijn.

Zijdezachte voeten

Een voetenbadje is perfect voor heerlijk zijdezachte voeten. Oliveda bevat een fijne kruidensamenstelling die gezwollen voeten ontspant, de bloedsomloop stimuleert en je voeten verzorgt. Gebruik 1 tot 2 eetlepels voor 4 tot 5 liter warm water en ga daar 10-15 minuten met je voeten in zitten. Geniet van een rustgevend voetenbadje tijdens het bingewatchen of gewoon tijdens het thuiswerken!

Le Masque Switzerland heeft de lekkerste voetenmaskers. Intens verzachtend, herstellend en verfrissend voor droge voeten en hielen. Reinig en droog je voeten voor gebruik en schuif je voeten in het masker. Laat ze 20 minuten zitten en masseer het overtollige serum in. Het resultaat: mooie én zachte voeten!

Tweezerman

Een nagelriemschaar is onmisbaar voor een fijne mani & pedi. Het roestvrijstalen schaartje van Tweezerman heeft extra scherpe, dunne punten om heel nauwkeurig te knippen. Het zorgt voor een perfecte verwijdering van nagelriemen en storende huidresten op het nagelbed. Een investering die het zeker waard is!

Handcrème

Handcrèmes zijn ons ultieme redmiddel deze periode. We blijven smeren om schuurpapierhanden tegen te gaan. Lumène’s Arctic Hydra Care Moisture & Relief Rich handcrème biedt onmiddellijke verlichting voor droge en beschadigde handen, intensieve hydratatie en een zachte huid. Ook beschermt het tegen uitdroging van de huid tijdens temperatuurschommelingen en tegen roodheid door uitdroging. Ideaal dus voor deze tijd!

Mooie nagels

Om je nagels goed te verzorgen is vijlen een belangrijke stap. De Easy Filer van Nails Inc maakt het vijlen makkelijk. Door de ergonomische vorm kan de vijler op drie manieren worden gebruikt om te vijlen, oneffenheden weg te werken en om te polijsten voor meer glans. Perfect gepolijste, glanzende nagels!

Tot slot geef je je nagels een mooie lak die je look helemaal afmaakt. Nailpure van Nails Inc heeft de leukste langhoudende kleuren die een glanzende en sneldrogende afwerking hebben. De nagellak is alcoholvrij, stimuleert de keratineproductie én helpt de nagels harder en gezonder te groeien. Ideaal voor mooie, sterke en glanzende nagels!

Online te bestellen via Zalando Beauty.