Foto's

OPENING FC CLINIC IN ZOETERMEER

Sinds kort is Zoetermeer een prachtige beautysalon rijker: FG Clinic. FG Clinic is dé on-Nederlandse concept store van beautyexpert Hurdes Gol. Hier waan je je in een luxe oase van rust en beauty, waar founder en eigenaresse Hurdes Gol aan alles heeft gedacht om jou te laten ontspannen. Naast heerlijke gezichtsbehandelingen en huidverbeteringsbehandelingen met producten van Mesoestetic en de nieuwste high tech apparatuur, zoals de Genesis en Lumi8, is Hurdes gespecialiseerd in het creëren van de mooiste wenkbrauwen; van PMU powder brows tot een prachtige brow lift. Onlangs vierde ze op feestelijke wijze de opening van haar beautysalon!

Hurdes heeft een grote passie voor powder brows, beauty en skincare. ‘Ik ben ontzettend blij dat ik mijn eigen salon heb geopend! Ik ben certified and trained by the best. Dat wil zeggen dat ik veel cursussen en masterclasses heb gevolgd en veel heb geoefend om ervoor te zorgen dat ik jou perfectie kan bieden. Ik hecht veel waarde aan service en neem de tijd voor al mijn klanten.’

Op feestelijke wijze is FC Clinic officieel geopend. Benieuwd? Bekijk de foto’s hieronder!

Nieuwsgierig geworden? Hurdes en haar team staan voor je klaar om je in de watten te leggen en te laten ontspannen. Je loopt als een nieuw mens weer naar buiten!

FC Clinic is te bereiken via:

Willem Dreeslaan 212
2729 NJ Zoetermeer
T: 06 – 82 37 68 79
E: hurdes@fgclinic.nl
www.fgclinic.nl