2020-1 Travel Cover

Travel

News

Holiday in the nature

Vier de feestdagen in een idyllisch natuurhuisje

Door het advies om nog even niet naar het buitenland te reizen zijn vakanties in eigen land populairder dan ooit. Het is de perfecte manier om er toch even uit te zijn en heerlijk te relaxen. Nog geen plannen voor de feestdagen? Spendeer ze in een idyllisch natuurhuisje! Knus voor de houtkachel, een zelfgemaakt (kerst)diner, bordspelletjes met het gezin en ultiem genieten midden in de natuur. Talkies deelt hier de nodige inspiratie voor de mooiste natuurhuisjes.

Lees verder

Iconische fotocollectie

Virtueel reizen

Het legendarische fotocollectief ‘Magnum Photos’ stelt exclusief twintig nieuwe foto’s beschikbaar in de Samsung Art Store op The Frame. Met de prachtige foto’s ga je vanuit huis op een virtuele (wereld)reis. De foto’s zijn tot 14 december gratis beschikbaar in de Art Store, wat met meer dan 1.400 kunstwerken een museum op zich is. Een unieke eyecatcher voor aan je muur!

Lees verder

Boekentip

Ontdek Nederland met dit inspirerende reisboek

Nu we even niet naar het buitenland kunnen, is het (coronaproof) ontdekken van ons eigen land des te leuker. Reisjournalisten Marlou Jacobs en Godfried van Loo reisden de afgelopen maanden door alle provincies van het land, met als resultaat een nieuw reisboek: ‘Nederland – Eropuit in elk seizoen’. Een boek dat je vanaf de bank mee op reis neemt vól historische achtergrondverhalen en unieke foto’s. Een fijne cadeautip voor de decembermaand!

Lees verder

natuurkantoor

5x thuiswerken in de natuur

Nu thuiswerken weer de norm is, verruilen werknemers steeds vaker hun home office een paar dagen voor een prachtige plek om vol inspiratie te kunnen werken. De nieuwste thuiswerktrend? De natuur in! Strategische plannen schrijven op een Waddeneiland, rapporten uitwerken in de Drentse bossen of virtueel meeten vanaf het platteland. Het is de perfecte manier om even uit je home office-sleur te komen. Talkies zet de mooiste huisjes midden in de natuur voor je op een rij. Even iets anders dan met je laptop aan de keukentafel, koffiepauze bij de supermarkt en Zoom-calls vanaf de […]

Lees verder

6x

De leukste hotels met een culinair arrangement

Cafés en restaurants zijn helaas nog steeds gesloten, maar gelukkig zijn de hotels in Nederland nog wel geopend en is dineren in het restaurant dat bij het hotel hoort nog wél mogelijk. Ben jij echt toe aan een staycation in eigen land? Wij hebben de leukste hotels met een heerlijk culinair arrangement voor je op een rijtje gezet. Allemaal helemaal coronaproof natuurlijk. Book your stay, relax en geniet van een culinaire staycation!

Lees verder

Halloween

De meest spookachtige Halloweenhuizen

Happy Halloween! Dit jaar helaas geen Halloweenfeestjes waarvoor we all out kunnen gaan met onze engste outfits, maar om toch een beetje in de Halloweensferen te komen delen wij hier de nodige enge Halloweeninspiratie. Griezel weg bij deze spooky accommodaties op de engste dag van het jaar!

Lees verder

Coco Palais Garnier

Hét glamorous it-restaurant van Parijs

Is het een filmset, museum, showroom of restaurant? Dat zou je je kunnen afvragen bij binnenkomst in het restaurant Coco. Architecte Corinne Sachot kreeg de opdracht van Paris Society-eigenaar Laurent de Gourcuff om het restaurant geheel in een art deco-jasje te steken. Plantenarchitect Thierry Boutemy zorgde voor de imposante planten en zo resulteerde de samenwerking in een restaurant dat zich het meest glamorous restaurant van het negende arrondissement mag noemen.

Lees verder

Angelina Paris

Parijse adresjes om naar uit te kijken

In 1900 zorgden schrijvers, politici en kunstschilders voor een florissante café-industrie in Parijs. Theehuizen werden booming dankzij een trend die overwaaide uit Centraal-Europa. De Oostenrijkse patissier Anton Rumpelmayer opende een theehuis aan de Rue de Rivoli in het hartje van de Franse hoofdstad. Theehuis Angelina werd een begrip onder de elite. Acteurs van het nabijgelegen Comedie Française bezochten het voor een zoete lekkernij, maar zo ook Gabrielle (Coco) Chanel. Inmiddels zorgt het theehuis annex lunchroom voor lange rijen toeristen voor de deur, en staat het bekend om zijn romige chocolat chaud en machtige ‘Mont Blanc’-taartje. Eind […]

Lees verder

Staycation

Overnacht in de bekendste vijfsterrenhotels van Amsterdam

In deze gekke tijden komen er veel creatieve initiatieven voorbij. Ook van de populairste vijfsterrenhotels van onze hoofdstad. Een staycation in een hotel is de perfecte manier om even helemaal weg te zijn van de stress van thuis. Wandel over de prachtige grachten van Amsterdam tijdens frisse herfst- en winterdagen of relax het hele weekend van alle luxe in je hotelkamer.

Lees verder

Pullman Eindhoven Cocagne

Het ultieme relaxweekend in Eindhoven

Door alle coronastress en onzekerheid verlangen we vaak extra naar een relaxweekend. Thuis, in een huisje in de natuur óf in een luxe hotel. Pullman Eindhoven Cocagne is het ideale hotel om even helemaal tot rust te komen en te genieten van alle luxe – uiteraard geheel coronaproof.

Lees verder