2020-1 Travel Cover

Travel

News

Het Venetië van Servane Giol

De Franse Servane Giol trok voor de liefde naar Venetië. Sinds 1999 woont ze samen met haar man en vier kinderen in de stad die haar op ieder vlak inspireert. Voor haar nieuwe koffietafelboek Venise opende ze de deuren van historische paleizen, ambachtelijke werkplaatsen en keek ze binnen bij creatievelingen. We spreken haar over de stad die volgens haar geen eenzaamheid kent. ‘Je hoeft hier niet met vrienden af te spreken om ze te zien, je komt ze simpelweg gewoon altijd tegen.’

Lees verder

Op naar de zon!

Ontsnap aan de kou op deze zonnige bestemmingen in Europa

Nu het zo nat en koud is en de energieprijzen ook nog eens de pan uit rijzen, proberen veel Noord-Europeanen hun energiekosten te ontlopen door het zonnetje achterna te reizen. Holidu, het boekingsportaal voor vakantiehuizen (www.holidu.nl) heeft gekeken welke kustplaatsen het beste zijn om naartoe te vluchten tijdens de wintermaanden. Hierbij zijn de temperatuur en het aantal zonuren van alle kuststeden in Europa vergeleken om te bepalen waar je warm kan overwinteren. Dus of je de verwarmingskosten nu wilt ontvluchten of gewoon wilt genieten van de zon, zoek niet verder en duik snel in ons […]

Lees verder

Verrassende reis

Maak kennis met de minder bekende kant van Dubai!

Dubai, stad in de Verenigde Arabische Emiraten, is voor veel mensen the place to be vanwege de bijzondere luxe, het warme klimaat (behalve dan tijdens de zomermaanden, waarin het toch wel erg benauwd wordt), de prachtige stranden en het bruisende stadscentrum met de vele wolkenkrabbers. Daar waar niets te gek lijkt te zijn en alles mogelijk is. Visit Dubai nodigde ons uit om dit allemaal te ervaren, maar om daarnaast ook kennis te maken met de kant van Dubai die misschien minder bekend is. Want ja, ook Dubai heeft geschiedenis en cultuur en hoe geweldig […]

Lees verder

Club Med Tignes

Dé bestemming voor een zorgeloze vakantie in de bergen

Vakantieliefhebbers opgelet! Al meer dan zestig jaar zorgt Club Med voor luxe all-inclusive wintervakanties in de Franse, Italiaanse en Zwitserse Alpen. Het aanbod is dit jaar uitgebreid met een nieuw resort, en wat voor eentje! In het hart van de Franse Alpen heeft het nieuwe Resort Tignes haar deuren geopend. De ideale vakantiebestemming voor ski-plezier, familiepret en totale ontspanning.

Lees verder

Ervaar een magische kerstsfeer

Op een rij: vijf winter hotspots in Kroatië

Vakantiebestemming Kroatië is razend populair. Hoe kan het ook anders als land met één van de meeste immateriële goederen zoals tradities, gewoonten en ambachten, op de UNESCO werelderfgoed lijst. Zon, zee, strand en culinaire hoogstandjes zijn er ook in overvloed. Maar ook in de winter zijn er tal van redenen om dit prachtige land te bezoeken! Voel de warmte van de gastvrije locals en ervaar een magische kerstsfeer. Wij delen de mooiste winter hotspots! 

Lees verder

TRAVEL 2023

Boeken maar! 10 prachtige bestemmingen voor op de bucketlist

Wie het woord bucketlist opzoekt in de Van Dale, krijgt de volgende verklaring te lezen: ‘een lijst met doelen of activiteiten die iemand vóór zijn dood wil verwezenlijken.’ Aangezien we nu weten dat er plots een turn of events kan plaatsvinden (zoals een pandemie), leven we graag volgens het motto: ga, doe, boek, ervaar! Daarom: tien onmisbare reizen op een rij. Doe inspiratie op en maak mooie plannen voor komend jaar. 

Lees verder

Let it snow

Vier skihotels om deze winter in te cocoonen

De winter breekt aan, oftewel: het wintersportseizoen mag officieel geopend worden! Hoewel er een ruim aanbod aan skihotels is, zoeken wij graag naar hotels in de sneeuw die op het gebied van lifestyle uitblinken.

Lees verder

STAD VAN DE LIEFDE

Paris je t’aime! Zeven hotspots op een rij

Het is een van de mooiste steden ter wereld: Parijs. Niet alleen vanwege de prachtige architectuur, de mode en de Eiffeltoren, maar ook vanwege alle prachtige restaurants en barren. En natuurlijk de wijn en de kazen. We tippen je graag enkele spots, mocht je een tripje naar de stad van de liefde op de planning hebben staan.

Lees verder

Hier wil je deze winter zijn

3x Verrassende stedentrips voor deze winter

Winter is coming! De hoogste tijd voor het maken van een magische stedentrip. Wij hebben een lijst gemaakt met uiteenlopende stedentrips wereldwijd. Dit zijn verassende bestemmingen, die zich uitstekend lenen voor een bezoek in de winter. Van het ontlopen van winterse temperaturen in Oman tot sneeuwplezier in Ottawa.

Lees verder

Private Jets

Ultieme luxe en privacy

Vliegen heeft het ons ontzettend makkelijk gemaakt om van A naar B te komen zonder te veel gedoe, zeker als het om verdere bestemmingen gaat. Maar vliegen bestaat soms – en zeker in de huidige tijd – ook uit: lang wachten en in de rij staan en chaos bij het boarden. De oplossing? Vliegen met een private jet. De ultieme vorm van luxe en een persoonlijke belevenis die zorgt voor een buitengewone hoeveelheid flexibiliteit en privacy. Oftewel een relaxed begin van je vakantie, maar dat is misschien een understatement.

Lees verder