2020-1 Travel Cover

Travel

News

convenient working & living

@HOME in Curaçao

Droom jij net als wij ook van een heerlijke vakantie op Curaçao? Met je blote voeten in het zand, snorkelen in de helderblauwe zee en na een frisse cocktail bij de beachbar even een dutje doen op je ligbedje… Wat een leven! Het klinkt misschien nog ver weg, maar het is dichterbij dan je denkt. Met het nieuwe ‘@HOME in Curaçao’ verwelkomt de overheid van het eiland reizigers die op zoek zijn naar een ‘home away from home’. Lees hier hoe! Stel je je eens voor wat de voordelen zijn van werken en wonen op […]

Lees verder

Boutiquehotel

Hotel Flora Batava opent haar deuren

Na een grondige renovatie opent Hotel Flora Batava dit voorjaar haar deuren. Het knusse boutiquehotel vind je op buitenplaats De Vijverhof in Nieuwersluis, aan de rand van Breukelen. Romantisch ertussenuit met z’n tweetjes, toe aan een staycation of iets te vieren met vrienden? In deze charmante villa aan rivier de Vecht komt de traditie van gastvrijheid opnieuw tot leven. Het 155 jaar oude rijksmonument biedt plaats aan 45 kamers en suites, restaurant Bloei, twee vergaderzalen en wordt omringd door een grote tuin met terras én theehuis aan het water.

Lees verder

Beach please

De mooiste accommodaties aan de Nederlandse kust

Eindeloze strandwandelingen, opladen aan de Noordzee, genieten van de zon en verse vis eten in pittoreske badplaatsen: de Nederlandse kust is de ideale bestemming voor een (zon)vakantie op eigen bodem. De zee, het strand en de duinen: optimaal genieten! Romantisch met z’n tweetjes, met vrienden of gezellig met de hele familie. Nu we nog even niet naar het buitenland kunnen is dit hét moment om te Nederlandse kust te ontdekken. Hier delen wij de mooiste accommodaties!

Lees verder

5x

Knusse Airbnb-accommodaties in eigen land

Tijd voor onszelf en voor ontspanning is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Wandelingen in de natuur, zelfgemaakte lekkernijen en gezellige avonden – we vinden allerlei creatieve manieren om de winterblues uit te bannen. Een weekend weg is de ideale manier om te relaxen en ultiem te ontspannen in een andere omgeving. Daarom delen wij hier vijf knusse Airbnb-accommodaties in Nederland met warme kussens, privé hot tubs en knusse houtkachels om bij weg te dromen.

Lees verder

Rotterdam

ELEGANTIE MEETS RAUW ROTTERDAM

Rotterdam is binnenkort twee hotels rijker: Le Marin Boutique Hotel en Le Petit Marin. De essentie van de nieuwe hotels is comfort met een gouden randje, een service waar je u tegen zegt en een eigenzinnige no-nonsense attitude. Het luxe Le Marin Boutique Hotel en zijn eigenwijze broertje, Le Petit Marin, openen beide dit voorjaar.

Lees verder

Dream away

De blauwste hotspots op St. Maarten

Helaas kunnen we voorlopig nog niet reizen en moeten we het doen met het winterse weer in ons koude kikkerlandje. Maar dromen over heerlijke trips kan natuurlijk altijd! Het paradijselijke eiland St. Maarten heeft veel parelwitte stranden en een helderblauwe zee, die zorgen voor een heerlijk ontspannen gevoel. Hier delen wij de blauwste hotspots van het eiland. Even geen winterblues, maar warme reisdromen. En hopelijk kunnen we die dromen snel werkelijkheid maken. Let’s dream away!

Lees verder

Den Haag

Restyling Park Centraal

Sircle Collection is de hospitalitygroep achter Sir Hotels, Max Brown Hotels, Park Centraal Hotels en concept store XBANK. Het is natuurlijk een erg moeilijke tijd voor velen in de hospitality- en horecabranche, maar toch heeft Sircle Collection een van hun hotels gebrand en gerenoveerd: het Park Centraal Hotel in Den Haag. Vanaf 2 november zijn ze officieel opengegaan! Het is een prachtig historisch hotel grenzend aan het Paleis Noordeinde.

Lees verder

Holiday in the nature

Vier de feestdagen in een idyllisch natuurhuisje

Door het advies om nog even niet naar het buitenland te reizen zijn vakanties in eigen land populairder dan ooit. Het is de perfecte manier om er toch even uit te zijn en heerlijk te relaxen. Nog geen plannen voor de feestdagen? Spendeer ze in een idyllisch natuurhuisje! Knus voor de houtkachel, een zelfgemaakt (kerst)diner, bordspelletjes met het gezin en ultiem genieten midden in de natuur. Talkies deelt hier de nodige inspiratie voor de mooiste natuurhuisjes.

Lees verder

Iconische fotocollectie

Virtueel reizen

Het legendarische fotocollectief ‘Magnum Photos’ stelt exclusief twintig nieuwe foto’s beschikbaar in de Samsung Art Store op The Frame. Met de prachtige foto’s ga je vanuit huis op een virtuele (wereld)reis. De foto’s zijn tot 14 december gratis beschikbaar in de Art Store, wat met meer dan 1.400 kunstwerken een museum op zich is. Een unieke eyecatcher voor aan je muur!

Lees verder

Boekentip

Ontdek Nederland met dit inspirerende reisboek

Nu we even niet naar het buitenland kunnen, is het (coronaproof) ontdekken van ons eigen land des te leuker. Reisjournalisten Marlou Jacobs en Godfried van Loo reisden de afgelopen maanden door alle provincies van het land, met als resultaat een nieuw reisboek: ‘Nederland – Eropuit in elk seizoen’. Een boek dat je vanaf de bank mee op reis neemt vól historische achtergrondverhalen en unieke foto’s. Een fijne cadeautip voor de decembermaand!

Lees verder