kissable lips

Volle, verzorgde en glossy lippen met de nieuwe SENSAI LASTING PLUMP LIPSTICK

De lippen verdienen extra aandacht nu het buiten kouder wordt. In een handomdraai mooie volle, gehydrateerde en glossy lippen creëren? De nieuwe LASTING PLUMP LIPSTICK van SENSAI geeft zichtbaar volle en gladde lippen met een long lasting glans. Ontdek hier de twaalf musthave kleuren!

De nieuwe LASTING PLUMP LIPSTICK van SENSAI is geïnspireerd op de traditionele Japanse laktechniek Roiro-nuri. Deze techniek staat bekend om een intense glans met een glazuurachtige look waardoor rimpels worden gladgetrokken voor een volle, jeugdige mond. Dankzij de romige textuur en hydraterende formule voelt de lipstick comfortabel en verzorgend aan. Vanwege het gelachtige laagje maakt het de lippen zichtbaar voller en gladder. De elegante zwartgelakte houder met een gouden omhulling en een rode binnenkap is een luxe lipaccessoire en maakt de LASTING PLUMP LIPSTICK van SENSAI navulbaar.

Colour Fix Oil

Na het aanbrengen werkt de Colour Fix Oil als een bindmiddel. Dit absorbeert de vochtigheid van de adem wat wordt omgezet in een opvullende, gelachtig laagje. Deze gel hecht goed op de lippen en zorgt voor een long lasting kleur.

Benieuwd welke kleur bij jouw past? Ontdek hier via de SENSAI Virtual Make-Up welke kleur bij jou past.