de hannah Trans6peel

Zó behandel je je pigmentvlekken

Al meer dan veertig jaar streeft hannah naar ambachtelijke huidverbetering, waarbij kwaliteit en resultaat hoog in het vaandel staan. Dit heeft ertoe geleid dat er inmiddels veertig innovatieve producten door het merk zelf zijn ontwikkeld die in Nederland geproduceerd worden. Met zo’n vierhonderd aangesloten huidcoaches die het merk uitdragen wordt de huid door resultaatgerichte behandelingen, effectieve producten en persoonlijk advies in een topconditie gebracht. Daar is nu een non-invasieve en veilige Intense Treatment aan toegevoegd: de hannah Trans6peel!

Verschillende psychologische onderzoeken hebben uitgewezen dat pigmentvlekken ons ouder doen lijken dan rimpels. Hierbij is onder andere gekeken welke invloed bruine vlekjes hebben op het inschatten van leeftijd ten opzichte van rimpels, en wat bleek? Personen met huidverkleuringen worden ouder geschat dan iemand met groeven en lijnen in het gezicht. Kunnen we daaruit concluderen dat pigmentvlekken de nieuwe rimpels zijn? Hyperpigmentatie is een opeenhoping van pigment in de huid, meestal gevormd op een bepaald huidgebied. Je kunt het krijgen naarmate je ouder wordt, door de impact van stress, een vochtgebrek in de huid en een slechte doorbloeding of hormoonhuishouding. Vaak is dit tijdens en na de zwangerschap de meest genoemde frustratie. De grootste trigger is de zon; dit is immers dé factor die zorgt voor verkleuring van de huid. Een gevlekte huid is dus het gevolg van een zonovergoten zomer. De bruine teint is vervaagd en de zon hee haar schade op je huid achtergelaten in de vorm van pigmentvlekken. Gelukkig is het najaar perfect om die bruine vlekken effectief aan te pakken.

PEELEN

Het is belangrijk om bij het peelen van de huid in verschillende periodes, zowel thuis als bij de huidcoach, goed te weten wat je doet! Hiermee zorg je er namelijk voor dat je de bovenste huidlaag verdunt. Dit betekent dat je de natuurlijke bescherming van de huid deels verwijdert. In de zomer verdikt de huid om je te beschermen tegen zonlicht. Pigment is als bescherming niet zo effectief als huidverdikking. Je huid heeft een opschuifsysteem van onder naar boven en houdt tijdens zonnige periodes dode huidcellen vast ter bescherming maar óók tegen uitdroging.

UNIEKE TRANS6PEEL

Bij een gespecialiseerde huidcoach kun je terecht voor de hannah Intense Treatment. Met deze professionele, non-invasieve en veilige behandeling wordt de nadruk gelegd op het intens boosten en weerbaar maken van de huid door onder andere de toepassing de Trans6peel. De unieke combinatie van tranexaminezuur, azelaïnezuur, amandelzuur en glycolzuur met twee versterkende en stimulerende extra toevoegingen zorgen voor een krachtig peelende, celvernieuwende en teintoplichtende werking. Ook littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden verzachten en huidverdikking, een grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt. De celvernieuwing wordt zo effectief gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.

Thuis verder aan de slag

Zorg dat je je mooie huidje na deze fijne behandeling behoudt! Dat doe je onder meer met de hannah Primum Elixer, een milde peeling op basis van amandelzuur en zorgt ervoor dat je celdeling wordt versneld en dode huidcellen worden verwijderd. Deze peeling houdt je huid lekker actief, is makkelijk in gebruik en kost vrijwel geen tijd. Naast het peelende effect zorgt het voor optimale hydratatie en meer stevigheid en het vermindert pigmentvlekken aanzienlijk.

KRACHTIGE BOOST

Naast een peeling is een goede verzorging een absolute must. Het Opulence Serum is een uitzonderlijk rijk serum dat onder meer Wonderlight en maar liefst twintig procent (!) in olie oplosbare en daarom een unieke, stabiele vorm van vitamine C bevat. Deze combinatie werkt oplichtend en pakt pigmentvlekken en een onregelmatige teint structureel en effectief aan. Het zorgt ook voor een krachtige boost in het bindweefsel, werkt stimulerend op de doorbloeding én de aanmaak van huideigen collageen bevordert het algehele huidherstel en heeft een positief effect op een stralende, egale teint. Met het Asolution Serum biedt hannah een vooruitstrevend, mild en effectief alternatief voor retinol dat de huid in meerdere opzichten aanzienlijk verbetert. Het bevat onder andere het geavanceerde ingrediënt Granactive Retinoid; een werkstof dat in combinatie met de juiste actives net zo effectief werkt als retinolzuur. Het bestrijdt fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt voor een stevige huid met een ver verfijnde textuur en een egale teint. Tip: door één van deze serums te combineren met de hannah Fade Treatment creëer je de perfecte synergie. Dankzij deze huidverbeterende dagcrème die een SPF low (10) bevat, wordt de overdaad aan uv-straling geabsorbeerd om het ontstaan van pigmentvlekken te voorkomen.’

Vraag je huidcoach om advies voor het beste resultaat van jouw huid!

Uiteraard afhankelijk van de huidconditie en het te bereiken doel: hannah Intense Treatment Adviesprijs €115,- voor 90 minuten hannah.nl