Look no further!

Zó krijg jij een egale huid

De huid is onze fysieke barrière tussen de binnenkant en de buitenkant en is één van de meest reagerende organen op invloeden van buitenaf, onder andere op UV-straling. Vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt door teveel zonnestralen, kan voor zichtbare veranderingen zorgen zoals rimpels, fijne lijntjes, een grove huidstructuur en pigmentvlekken. Storende huidverkleuringen zijn vaak dé tekenen van een ouder wordende huid. Wist je dat verschillende psychologische onderzoeken zelfs hebben uitgewezen dat pigmentvlekken ons ouder doen lijken dan rimpels?! Hannah heeft een nieuw product uitgebracht, de Equalizer. Een crème die de huid egaliseert en pigmentvlekken helpt te verminderen én voorkomen. Waarom je dit product wilt hebben voor een egale huid lees je hier!

De Equalizer is een dagelijks inzetbare crème die helpt bestaande pigmentvlekken te verminderen en de vorming van nieuwe pigmentvlekken voorkomt. Hiernaast egaliseert en verheldert de Equalizer de teint en vermindert het fijne lijntjes, rimpels en onzuiverheden. Hello glowy skin! De crème bevat de allernieuwste effectieve ingrediënten zoals Bicowhite, Bakuchiol en kurkumaolie en Astaxanthine. We nemen de ingrediënten onder de loep!

Ona Moody, Miss Nederland 2022, over de Equalizer: ‘Ik gebruik de Equalizer elke dag en merk echt verschil! Ik heb een aantal pigmentvlekjes door eerdere acne, en nu merk ik dat mijn huid egaler is en dat de vlekjes minder worden. De conditie van mijn huid is ook beter, minder onzuiverheden en het voelt zachter aan. De Equalizer is een nieuw favoriet product van mij geworden die zeker niet te missen is in mijn skincare routine!! De eerste keer moest ik even wennen aan de structuur. Het is namelijk een vrij volle crème met een best aparte kleur, beetje een zalm/oranje. Omdat ik wel van een goede laag crème houd, had ik de eerste keer een beetje te veel gedaan, waardoor ik iets langer moest smeren. Maar dat is dus helemaal niet nodig, één pompje is al genoeg. Het heeft een vrij sterke geur, maar ik vind het heerlijk!’

ZIE OOK: DIT ZIJN DE 10 FINALISTEN VAN MISS NEDERLAND 2023

Werking Astaxanthine

De toegevoegde Astaxanthine behoort tot de meest krachtige antioxidanten uit de natuur. Door zijn unieke structuur werkt het nog effectiever tegen vrije radicalen (die onder andere ontstaan bij uv-straling, roken, een vuile lucht en ongezonde voeding). Dit ingrediënt geeft jou een glowy skin.

Werking Bakuchiol

Bakuchiol is een plantaardige werkstof dat wordt verkregen uit bladeren en zaden van de harsklaver. Het biedt dezelfde voordelen als retinol, maar zonder de vervelende bijwerkingen ervan. Doordat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, wordt het bindweefsel verstevigd en vernieuwen de bovenste huidlagen zich. Bakuchiol kan goed tegen licht, waardoor het z’n werkzaamheid niet verliest en dus ook niet wordt afgebroken bij blootstelling aan UV-straling. Bakuchiol is een krachtig antioxidant dat huidverkleuringen vermindert en jou een nieuwe huid geeft!

Werking BicoWhite

Dit complex bevat meerdere ingrediënten en helpt pigmentvlekken te verminderen en UV-schade te voorkomen. Het bevat 5 ingrediënten die oplichtend werken: vitamine C, Phytic Acid, Azeloglicine, Niacinamide en Alfa-Bisabolol die door het gepatenteerde huidtransportsysteem Bicosome in de juiste huidlagen terecht komen om de overmatige vorming van pigment te blokkeren. Hiernaast worden onzuiverheden en vlekjes vermindert evenals fijne lijstjes en rimpels.

Werking Tego Turmerone

Tego Turmerone is een gezuiverde vorm van kurkuma olie en werkt met name op het egaliseren van de huid. Het is een mooie antioxidant met een effectieve werking op het verminderen van de rimpeldiepte en oxidatieve stress. Aangevuld met Solastemis zorgt het voor een goede balans in de eerste verdedigingslinie van de huid. Deze actieve stof (van plantaardige oorsprong) beschermt de huid tegen UVA-straling en de afbraak van collageen en elastine in de huid. Bye bye rimpels en fijne lijntjes. Het maakt de teint helderder, gelijkmatiger en gezonder!

Breed inzetbaar

Door de toevoeging van de natuurlijke extracten uit zoethoutwortel wordt de vorming van pigment verder geremd en heeft het een krachtige ontstekingsremmende werking en reguleert het de aanmaak van talg. Het geeft de huid een sterke antioxidantboost, waardoor de Equalizer breed inzetbaar is om de natuurlijke weerstand van de huid weer in balans te brengen met een langdurig, egaliserend resultaat!

Talkies Editor Renée over de Equalizer: ‘Echt een favoriet! Dit product zorgt voor een gladde en egale look and feel van mijn huid ’.

ZIE OOK: ZO ZORG JE VOOR EEN GEHYDRATEERDE HUID

Ga voor meer informatie over de Equalizer naar: hannah.nl