MISS NEDERLAND 2023

Dit zijn de 10 finalisten van Miss Nederland 2023

De 10 finalisten van Miss Nederland 2023 zijn bekend! Op zaterdag 29 april 2023 is de  casting van Miss Nederland gehouden in de prachtige Wintertuin van Grand Hotel Krasnapolsky te Amsterdam. Een monumentale locatie dat gekenmerkt wordt door een  enorme glazen kap met smeedijzeren constructie. Stoer, eigentijds, chique, elegant en  vooral uniek, net als de verkozen 10 finalisten die stuk voor stuk het avontuur Miss  Nederland 2023 aangaan! 

Na honderden aanmeldingen en vele leuke online challenges wist de organisatie 45 kandidaten uit  te nodigen die zich tijdens de casting mochten presenteren aan de ervaren jury. Deze taak is  vervuld door de huidige Miss Nederland Ona Moody (2022) samen met haar voorgangers Julia Sinning  (2021), Denise Speelman (2020), Rahima Dirkse (2018), Nicky Opheij (2017) en Zoey Ivory  (2016) en met juryvoorzitter Monica van Ee (directeur van hoofdsponsor hannah). Zij zijn na een  intensieve maar ontzettend leuke casting dag tot een besluit gekomen en hebben 10 intelligente,  prachtige, jonge vrouwen uitgekozen die de komende periode het Miss Nederland avontuur  aangaan. 

Finalisten Miss Nederland 2023

De tien finalisten zijn sterke, jonge vrouwen met ieder haar eigen missie en passie, maar met één  gezamenlijk doel: Miss Nederland 2023 worden. Zij zijn tussen 20 en 27 jaar met diverse  opleidingsachtergronden. Samen maakt het een prachtige groep die beauty met brains laten zien. 

Finalist (op de foto v.l.n.r.)
Rikkie Kolle 22
Habiba Mostafa 27
Ruby-Ann Chwatchko 20
Nazeli Kouki 26
Chanille Hupsel 21
Lidewei van der Staaij 24
Beate van der Weide 26
Nathalie Mogbelzada 25
Christina Cairo 21
Lou Dirchs 24

BeYOUtiful

Jaarlijks organiseert de Miss Nederland Organisatie een casting, waarbij zij op zoek gaan naar een  nieuwe Miss. Laat deze titel je niet voor de gek houden, want bij Miss Nederland gaat het niet  om het vooroordeel dat het om alleen maar uiterlijk en glamour gaat of dat het een vleeskeuring  is. Het gaat om brains, business & beauty! Een lief, sociaal, maatschappelijk betrokken karakter  met daarnaast duidelijke ambities, doorzettingsvermogen en een verhaal to share with the  universe. Miss Nederland is een girl next door met als doel een rolmodel te zijn voor vele jongeren  wat in deze tijd -waar social media centraal staat- ieder jaar weer laat zien hoe erg dat nodig is  in deze maatschappij. Dit jaar heeft de organisatie weer 10 beYOUtiful finalisten gevonden die  aan deze eisen voldoen. Zij zullen het hele traject van casting tot kroning doorlopen. Wie o wie  wordt de opvolger van Ona Moody en mag zich nog voor de zomer Miss Nederland 2023 noemen? 
Check missnederland.nl, YouTube, Facebook, Instagram en TikTok voor alle updates!

ZIE OOK: OP EEN RIJ: TOP SERUMS WAAR DE TALKIES REDACTIE FAN VAN IS