Self tan

Zo krijg jij ook in de winter een zongebruinde teint

Met het Nederlandse klimaat en het vooruitzicht dat we voorlopig niet naar de zon kunnen reizen, kunnen je lichaam en gezicht wel een extra kleurtje gebruiken. Self tanning it is! Gelukkig zijn er tegenwoordig veel goede zelfbruiningsproducten, waardoor een prachtige zongebruinde teint dichterbij is dan je denkt. Met deze producten krijg jij binnen no-time een zonnige glow, alsof je net van een heerlijke zonvakantie komt.

Omdat de een direct een kleurtje wil en de ander het liever subtiel aanpakt, heeft Lancaster twee kleurintensiteiten ontwikkeld. Elk met twee producten – een voor het gezicht en een voor het lichaam. Wil je langzaamaan een mooie bruine kleur opbouwen? Kies dan voor de SUN 365 Gradual Self Tan’s. Ben je een self tan-pro en wil je direct een bruine kleur zien op je huid? Dan is het SUN 365 Instant Self Tan duo de juiste match.

Een zongebruinde kleur binnen een paar uur

In de SUN 365 Instant Self Tan’s hebben de Lancaster tanning experts bijzondere technologieën gecombineerd voor een ‘ready-to-go tan’. Alsof je een lange dag aan het strand gelegen hebt, krijg je met dit duo het bruine kleurtje al binnen een paar uur. Het SUN 365 Instant Self Tan duo bestaat uit de Instant Self Tanning Jelly en de Instant Self Tanning Gel. De Instant Self Tanning Jelly is speciaal voor het lichaam. Deze verfrissende gel is door de getinte kleur makkelijk egaal aan te brengen. De huid krijgt direct een gebronsde finish die intenser wordt als het zelfbruiningseffect na een paar uur tevoorschijn komt. De Instant Self Tanning Gel Cream is speciaal voor het gezicht. De tint van de zijdezachte, ultra lichtgewicht en olievrije, niet plakkerige gelcrème verheldert direct je teint. Imperfecties worden vervaagd en binnen een paar uur wordt de kleur intenser en zie je een sunkissed glow.

Een subtielere zongebruinde teint

Wil je wel een zongebruinde kleur, maar liever wat langzamer en subtieler? Dan zijn de twee SUN 365 Gradual Self Tan’s perfect voor jou. Je huid krijgt een natuurlijke glow en geleidelijk een subtiele bruine teint. Het SUN 365 Gradual Self Tan duo bestaat uit de Gradual Self Tanning Oil en het Gradual Self Tanning Serum. De Gradual Self Tanning Oil geeft de lichaamshuid een zijdezachte finish en wanneer je het dagelijks aanbrengt verschijnt er geleidelijk een mooie bruine, natuurlijke glow. De huid is gehydrateerd, voelt soepel aan en ziet er elke dag stralender uit. En mocht je in het zonnetje zitten, dan zal de natuurlijke bruine teint sneller verschijnen. Het Gradual Self Tanning Serum met reflecterende goudkleurige pigmenten, heeft direct een verhelderend effect op de huid. Door het serum dagelijks te gebruiken, laat de bruine kleur zich langzaam meer zien, net alsof ze op een natuurlijke manier door de zon is ontstaan. En wanneer het natuurlijke zonnetje je huid koestert, dan is deze door het serum hierop beter voorbereid en krijg je sneller een natuurlijke bruine kleur.

Voor de perfecte self tan, breng je de producten aan op een gescrubde, schone, handdoekdroge en gehydrateerde huid. Begin met ronddraaiende strijkbewegingen en schakel vervolgens, afwisselend met je handen, over in opwaartse bewegingen. Blend de self tan extra goed bij de hielen, knieën, ellenbogen, de wenkbrauwen en de haarinplant. Laat de huid goed drogen voor het aankleden en was je de handen na het aanbrengen. Herhaal het aanbrengen, bij de Gradual Self Tan dagelijks en bij de Intens versie om de drie dagen om de zonnige teint te behouden. Zo heb jij ook tijdens deze koudere wintermaanden waar we weinig zon zien, een stralende zongebruinde teint.