Run For Lunch

De ideale lunchbreak

Heb jij vaak last van een after lunchdip of mis jij de nodige motivatie voor je thuisgym? Goed nieuws! Bjorn Borg organiseert vanaf deze maand de ‘Run for Lunch’: een running workout tijdens je pauze. De workout duurt een half uurtje en geeft je weer mega veel energie voor de rest van je (thuis)werkdag!

‘Run for Lunch’ start 4 juni en zal vervolgens iedere donderdag in juni plaatsvinden. Na de 30 minute running workout is het tijd voor lekker én goed eten. Daarom heeft het Zweedse sportmerk er samen met OneFit en Poké Perfect voor gezorgd dat er na de training een heerlijke pokébowl voor je klaarstaat. Sporten tijdens je pauze wordt dus beloond met een tasty pokébowl én brengt je genoeg energie om weer door te knallen! Win-win!

Pokébowl van Poké Perfect

Sporten brengt veel positieve effecten met zich mee. Het is goed voor je humeur, zelfvertrouwen, concentratie en natuurlijk je gezondheid. Ook is sporten goed voor meer productiviteit én zorgt het voor minder stress. Ideaal om tijdens je pauze éven je motivatie bij elkaar te rapen en te gaan sporten.

“Als sports fashion brand zit bewegen in onze cultuur. Zo hebben wij iedere vrijdagochtend Sporshour: onze kantoren sluiten dan een uurtje om met het hele team te gaan sporten. Door het organiseren van evenementen als Run for Lunch, bieden wij mensen de kans om sport (beter) te integreren in hun lifestyle.” Thomas Boerma, Marketing Manager Benelux bij Björn Borg.

Ben jij enthousiast geworden?  Schrijf je dan nu gratis in via de OneFit-sportapp. En wees er snel bij, want vol = vol!

Photo credits: David Stegenga