Fittest Friday

Fit het weekend in

Elke laatste vrijdag van de maand tussen 16:00 en 21:00 uur start je het weekend bij David Lloyd Amsterdam. Tijdens deze Fittest Friday biedt David Lloyd een aangepast lesprogramma voor iedereen, van rustgevende Yin Yoga tot een BLAZE-workout met live dj. Na de workouts staan er gezonde bites en heerlijke mocktails klaar.

Vrijdag 29 november is er weer Fittest Friday by David Lloyd Amsterdam aan de Overtoom. Tijdens dit open gym event zijn zowel leden als niet-leden welkom. En zelfs aan de kleintjes is gedacht; David Lloyd Amsterdam heeft een Kids Cub die tijdens Fittest Friday geopend is van 16:30 tot 19:00 uur. Kinderen worden geschminkt, kunnen een film kijken en er is een kinderdisco, terwijl ouders ongestoord kunnen sporten.

Naast het Fittest Friday-programma staat het je vrij om te trainen of gebruik te maken van de spa en het zwembad, want de David Lloyd Clubs hebben het alles onder één dak. Het idee om ook de ‘vrijmibo’ op een sportieve manier vorm te geven sluit aan bij de missie van de David Lloyd Clubs om gezond in het leven te staan. Zo helpen de instructeurs je om je sportieve doelstellingen te behalen en geven ze je actieve begeleiding.

Inschrijven voor Fittest Friday kan bij binnenkomst of vooraf via deze link. Via de link zijn ook de lessen te zien die op het Fittest Friday-programma staan.

www.davidlloyd.nl