met Wouter de Jong

Mindfulness op zondag

Het weekend is het uitgelezen moment om bij te komen van een hectische (werk)week. Tijd om je lichaam en brein tot rust te brengen. En hoe lukt dat beter dan met een fijne mindfulness-sessie? Precies. Daarom wordt er op zondag 16 februari een Mindful Sunday georganiseerd bij David Lloyd Amsterdam met als gast mindfulnesstrainer Wouter de Jong!

Je hebt sportclubs en je hebt David Lloyd; een health club waar er goed gezorgd wordt voor lichaam en geest. Er is zowel plek voor een stevige workout als ook om heerlijk te relaxen in de sauna of het zwembad. In het kader van Mindful Sunday komt op zondag 16 februari mindfulness trainer Wouter de Jong langs in de vestiging in het hartje van Amsterdam. Tijdens zijn Mindgym geeft De Jong een interactieve lezing met wetenschappelijke achtergronden, praktische tips en oefeningen voor de hersenen. Bezoekers kunnen hier geheel gratis aan deelnemen. Vooraf zijn er twee Glow Yoga-sessies om lekker tot rust te komen voor aanvang van een drukke werkweek.

Wouter de Jong is bekend van zijn acteerwerk in uiteenlopende theaterproducties en televisieprogramma’s als Goede Tijden Slechte Tijden en Villa Achterwerk. De laatste tien jaar is hij echter actief als trainer en spreker. Naast deze werkzaamheden zet hij zich in voor mentale fitheid met de door hem opgerichte trainingsorganisatie Mindgym, sportschool voor je geest. Hiermee leert hij mensen om hun mentale conditie te verbeteren, bijvoorbeeld om hun aandachtspier te trainen voor een betere concentratie. Maar het is meer dan dat; het gaat om een gehele mentale reset, die je meer rust, focus en energie oplevert. Heel nuttig en efficiënt voor je werk, maar ook voor een betere work-out in de sportschool. Want, zoals hijzelf zegt: “Een betere wereld begint in je hoofd.”

Inschrijven voor dit events kan hier. Enjoy!