Selfcare

(Re)treat yourself

Ben je even helemaal klaar met Netflix en ben je toe aan heel iets anders? Goed nieuws! Backtonaturehikes organiseert a.s. zaterdag 4 april een online retreat, die jij gratis vanuit je huis kunt volgen. Een dag vol nieuwe belevenissen om deze quarantainetijd ontspannen door te komen. Tijd voor een selfcare weekend: (re)treat yourself!

De hele (re)treat-dag staat in het teken van tijd investeren in jezelf. De dag begint met een bijzondere healing van de Australische Charlie Goldsmith, die bekend is van de Amerikaanse tv-serie ‘The Healer’. Hij heeft al vele mensen geholpen om over ziekten en chronische pijn te komen. Tijdens de sessie zal hij een speciale groepshealing geven, waarbij hij de focus legt op angst. In deze onzekere tijden is het heel belangrijk je angst los te laten en weer terug te gaan naar de basis.

Ook kun je je creativiteit volop laten gaan in een online art class van artist Leon Nikoo. De Londenaar is bekend van zijn interactieve boek, die hij maakte over zijn reis in Zuid-Amerika. Juist in deze stressvolle tijd is het fijn om lekker creatief bezig te zijn. Creatief bezig zijn heeft een meditatieve werking en het kan zélfs angst en depressies tegengaan. Pak je pennen, potloden en papier en tijd om te tekenen tijdens de creatieve workshop!

De dag wordt afgesloten met een heerlijke danssessie van Secret Sunrise. Secret Sunrise heet als missie de wereld te veranderen door middel van muziek, beweging en verbinding. Een Secret Sunrise-sessie heeft iets speciaals. Je wordt begeleid door een reeks muziek van alle genres en de sessies omvatten diverse oefeningen als meditatie, ademwerk, beweging en dans. De zaterdagsessie wordt gegeven door instructeurs uit Zuid-Afrika en belooft onvergetelijk te worden. Trek je glitterpak en dansschoenen uit de kast en let’s dance!

(Re)treat yourself! Check voor meer info en het hele programma: https://www.backtonaturehikes.nl/evenementen/one-day-retreat-online-yoga-zang-amp-schilderen.