summer retreat

Rose Mountain Retreat

Nog geen vakantieplannen en ben je echt toe aan een weekje retreat? Lucky you! In de eerste en tweede week van augustus organiseert Yokoso een family wellbeing retreat voor het hele gezin op een bijzondere locatie: Rose Mountaint Retreat Centre in de Algarve, Portugal. Een retreat waar het hele gezin centraal staat en waar je samen met je gezin in een wereld stapt die ver van het drukke dagelijkse leven af staat.

Tijdens dit family retreat staat genieten van het leven samen met het gezin centraal. Naast mooie ontmoetingen met andere families, de rust, natuur, yoga, meditatie, wandelen en lekker eten is er alle tijd om echt even op te laden. Ware aandacht draagt bij aan het meer in contact komen met wat voor het gezin belangrijk is.

Voor kinderen zijn er de hele week creatieve en inspirerende kinderactiviteiten in de natuur. Ouders kunnen iedere ochtend yogalessen volgen, massages boeken, suppen langs de mooie kust of écht tijd voor zichzelf nemen op een van de fijne plekken in de tuin of bij het zwembad. Tijdens de retreat geniet je van vers gekookte maaltijden, zoveel mogelijk met lokale producten.

Organisatoren Bas en Melanie verruilden twee jaar geleden Amsterdam voor het zuiden van Portugal om samen met hun twee kinderen hun droom achterna te gaan: een retraite en wellnessplek waar holistische programma’s worden aangeboden voor bewuste gezondheid en persoonlijke groei. Een retraite met je gezin kan een mooie verdieping bieden in de gezinsdynamiek.

De family retreat vindt plaats in week 32 en 33. Flexibele aankomstdata zijn in overleg mogelijk. Het Rose Mountain Retrait Centre bevindt zich midden in de natuur, op 48 hectare ecologisch gebied. De accommodatie biedt, naast diverse slaapkamers met eigen badkamers, twee tipitenten en een yurt midden in de natuur aan. De tropische tuin heeft vele stilteplekken waar je je kunt terugtrekken, een ecologische (zwem)vijver en een zoutwaterzwembad met mooie vergezichten over de zuidkust van de Algarve. Een all inclusive weekje family retreat met twee volwassenen en twee kinderen kost 1950 euro.

Check yokoso.eu voor meer info!