Pullman Eindhoven Cocagne

Het ultieme relaxweekend in Eindhoven

Door alle coronastress en onzekerheid verlangen we vaak extra naar een relaxweekend. Thuis, in een huisje in de natuur óf in een luxe hotel. Pullman Eindhoven Cocagne is het ideale hotel om even helemaal tot rust te komen en te genieten van alle luxe – uiteraard geheel coronaproof.

Pullman Eindhoven Cocagne ligt middenin het centrum van de bruisende lichtstad. Het ligt tegenover de ‘Heuvel’, een luxe winkelcentrum, en is dus perfect voor een shoppingtrip in eigen land. Eindhoven staat ook bekend om zijn design en architectuur. Beleef de unieke sfeer in het trendy Strijp-S district, waar creativiteit perfect met design wordt gecombineerd. Of ga op cultuurtour en bezoek het Eindhovens museum, de Genneper Watermolen of het Van Gogh Village in Nuenen.

De naam ‘Cocagne’ herinnert aan het land van Kokanje, waarover men zei dat het een paradijs was – oftewel Luilekkerland. In het hotel hoef je je dan ook nergens druk om te maken en kun je optimaal ontspannen van de sfeervolle ambiance, het stijlvolle design en de fijne service. En misschien nog wel het allerfijnst: het restaurant in het hotel is geopend! Dus hoewel de horeca helaas nog gesloten is, kun je in het Pullman genieten van de culinaire luxe van het restaurant.

Eat, sleep, enjoy!

Ben jij écht toe aan een nachtje weg? Het Pullman hotel heeft een uniek arrangement samengesteld. Voor maar € 155,- overnacht je in het hotel, in een deluxe kamer voor twee. Dit is inclusief een driegangendiner en ontbijt. Check www.pullman-eindhoven-cocagne.com voor meer info!