Je nieuwe thuis

op Ibiza

Lekker hoor, de grote vakantie waar heel Nederland op vakantie gaat met de kids. Je doet twee weken gezellig mee aan het entertainment in all inclusive resorts, neemt de overvolle buffetrestaurants en gebrek aan strandbedjes voor lief, want je weet: hierna gaan we met z’n tweeën genieten in alle rust in het nieuwe, adults only, 4-sterren Amàre Beach Hotel op Ibiza!

Dat je eerst twee weken met kids en al op stap moet om daarná pas te genieten en uit te rusten, geldt natuurlijk niet voor iedereen. Zo ook het verblijf in het splinternieuwe Amàre Beach Hotel op Ibiza. Want dat kan alleen vanaf achttien jaar en ouder. Al zijn je kinderen je lust en je leven, het leven kan ook weleens een lust zijn, zonder je (b)engeltjes. Of je nou een romantische vakantie wilt of lekker met de meiden de hort op, het Amàre met haar 366 kamers verdeeld over twee majestueuze gebouwen, is jouw nieuwe thuis op het Spaanse eiland.

Na het succes van de luxueuze vestiging in Marbella, is Ibiza de volgende stap in de ontwikkeling van het Amàre-merk. De hotelgroep opende in juli haar tweede locatie aan het Cala de Bou-strand met uitzicht op de San Antonio Baai. Het mediterrane eilandgevoel krijg je direct wanneer je landt op Ibiza Airport. Na een korte taxirit, zo’n twintig kilometer, staan we oog in oog met het overweldigende witte complex pal aan het strand en kan ons welverdiende weekendje weg beginnen. We komen na het uitpakken bij op het privéterras van de kamer en snuiven de zilte zeelucht op, aangezien onze kamer zeezicht heeft – zoals tachtig(!) procent van alle kamers van dit nieuwe hotel. We zijn nog net op tijd voor een spectaculaire zonsondergang welke we, nippend van een uitzonderlijke cocktail van de hand van Diego Cabrera – een van de beste bartenders van Spanje – bewonderen vanaf de Belvue Rooftop Bar op het dak van het hotel. Tijdens het speciaal gecreëerde Sunset Ritual geniet je van muziek en de laatste zonnestralen.  

Dit heerlijke weekend weg zonder kids bezoekt manlief getrouw de gym; Amàre’s Fitness by Technogym, en ik ben bijna dagelijks te vinden in de Wellness by Germaine – waar ze het exclusieve merk Germaine de Capuccini gebruiken – voor een lekkere massage of body treatment. We zwemmen in de twee outdoor zwembaden, uitkijkend op Amàre Beach waar je een directe verbinding hebt met het strand Cala de Bou, en dineren in ieder geval één avond in het hotel in één van de restaurants; het Latijns-Amerikaanse fusionrestaurant Hayaca, een concept van Michelinsterrenchef Mauricio Giovanini. De binnenstad bezoeken we per taxi en ons ‘Do not disturb’-kaartje aan de deur verzekert ons van een weekend lang uitslapen. Een welverdiende escape boek je bij dit nieuwe Amàre Beach Hotel op Ibiza!

Voor meer informatie en boekingen zie www.amarehotels.com